Molitva prije operacije

Molitva prije operacije potaknut će vas da od Boga tražite mir, snagu i vodstvo. Donosimo molitve za vas i vaše voljene.

Odlazak na operaciju može biti jedan od najstrašnijih događaja u životu. Međutim, mi smo Božja djeca i trebamo se moliti Bogu prije operacije da nam smiri srce i um.

Vjernici se mogu moliti za vlastitu zaštitu, zdravlje i dobrobit prije operacije. Za isto možemo moliti kada neka nama draga osoba ide na operaciju. Također, trebamo moliti da doktor i medicinsko osoblje budu vođeni Božjom mudrošću prije i tijekom operacije. Možemo čitati Sveto pismo naglas da nas podsjeti tko je Isus i što je učinio za nas. Sve će nas to dodatno ohrabriti.

Jednostavna molitva prije operacije

Dragi Bože, danas se suočavam s operacijom zbog koje osjećam tjeskobu. Molim za Tvoju zaštitu dok ulazim u operacijsku dvoranu i doktori rade na mom tijelu. Molim da upravljaš njihovim rukama dok obavljaju zadatak koji je pred njih postavljen. Daj im mudrosti i znanja u svakoj odluci koju donesu.

PROČITAJTE: Molitva za tjelesno ozdravljenje

Budi sa mnom kao što si obećao. Obećao si da me nikad nećeš ostaviti niti napustiti. Budi uz mene kada se probudim i kada budem prolazio kroz proces ozdravljenja i oporavka.

Hvala Ti što se ne moram ničega bojati jer si Ti sa mnom. Molim Te, dopusti da ova operacija dobro prođe i dopusti mi da Ti služim do kraja svog života. Uzdam se u Tebe, Bože, u svako doba i u svakom trenutku. Amen!

Molitva za voljenu osobu prije operacije

Dragi Bože, danas Ti predajem svoju voljenu osobu. Vjerujem da Ti sve kontroliraš i da ćeš Ti biti u bolnici s njom kada ja ne budem mogao.

Ti si Stvoritelj i Autor života. Ništa se bez Tebe ne održava. Naš sljedeći udah dolazi samo od Tebe. Danas čuvaj moju voljenu osobu u Tvojim moćnim rukama.

Molitva za voljenu osobu prije operacije
Photo by Artur Tumasjan on Unsplash

Neka operacija prođe glatko i bez ikakvih komplikacija. Neka proces ozdravljenja bude lak i bez boli. U Isusovo ime, amen.

Molitva zahvalnosti prije operacije

Dragi Bože, u svojoj Riječi si obećao da si Ti taj koji ide ispred mene. Iako Te ne mogu uvijek osjećati blizu sebe, znam i vjerujem da si ovdje.

Hvala na operaciji koja će se danas dogoditi. Hvala Ti što će me Tvoja prisutnost okruživati ​​i tješiti moje srce i um kada budem bez svijesti u operacijskoj dvorani. Tako sam Ti zahvalan što si uvijek sa mnom.

PROČITAJTE: Molitva za zdravlje: Ovako trebate moliti za ozdravljenje

Hvala na doktorima i medicinskom osoblju koji će raditi na meni. Blagoslovi ih danas. Hvala Ti što se brineš za mene. Znam da me nećeš ostaviti niti napustiti. Neprestano me podsjećaj na ovu istinu. Hvala Ti za Tvoja dragocjena obećanja. U Isusovo ime, amen.

Molitva zahvale nakon operacije

Dragi Bože, puno Ti hvala što je operacija ________ (ime osobe) prošla dobro i bez komplikacija. Čak i kad je bilo komplikacija, hvala Ti što si vodio ruke doktora i dao im mudrosti i znanja.

Hvala što si bio uz ________ (ime osobe) tijekom operacije. Neka joj oporavak bude brz. Neka se odmori i osnaži u danima i mjesecima koji dolaze. Neka Tebi iskaže svu slavu za ozdravljenje. U Isusovo ime, amen.

Molitve za razne potrebe možete pronaći OVDJE.

NAJNOVIJE!