Molitva prije važnog sastanka

Ponedjeljak je. Mnogi danas ili kasnije ovog tjedna imaju sastanke. Prije važnog sastanka najbolje nam pomaže molitva.

Nekad nas sama pomisao na važne sastanke plaši … Ipak, umjesto da se brinemo što bi se moglo dogoditi, Pavao kaže: “Svakovrsnom se molitvom i prošnjom u svakoj prigodi u Duhu molite” (Efežanima 6, 18).

Molitva može promijeniti svaku situaciju. Može pokrenuti Božje srce. A i naše srce se mijenja dok tražimo Božju mudrost i Istinu.

Molitva prije važnog sastanka

Predstoji li vam važan sastanak? Očekujete li od njega velike stvari ili ste zabrinuti što bi se moglo dogoditi? Najbolje što možete učiniti je zamoliti Boga da vam bude milostiv u svemu.

Dragi Bože, hvala na Tvojoj nevjerojatnoj moći i djelu u našim životima. Hvala na dobroti i na obilju blagoslova u svakom danu. Hvala što si u stanju unijeti nadu u najteža vremena, jačajući nas u svoje svrhe. Hvala na velikoj ljubavi i brizi. Hvala na milosti. Hvala što si uvijek s nama i što nas nikada nećeš napustiti. Hvala na nevjerojatnoj žrtvi Tvoga Sina kako bismo imali slobodu i vječni život.

Nebeski Oče, oprosti nam kada Ti ne zahvaljujemo dovoljno za ono što jesi, za sve što radiš i za sve što si nam dao. Pomozi da svoje oči i srce ponovno usmjerimo na Tebe. Obnovi našu nutrinu; ispuni nas svojim Duhom, mirom i radošću. Volimo Te i trebamo za ovaj i svaki novi dan.

Oče, danas Ti dolazimo tražeći vodstvo, mudrost i podršku prije početka sastanka. Pomozi da se svi uključe u smislenu raspravu, da se zbližimo kao grupa i njegujemo zdrave odnose. Pomozi da slušamo jedni druge, razumijemo se, kvalitetno surađujemo i da se na sastanku postigne ono što je potrebno. Daruj nam mudrosti i znanja da donesemo kvalitetne odluke, koje su važne za posao kojim se bavimo.

Molitva prije sastanka

Oče, pomozi da pronađemo ispunjenje u Tebi. Pomozi nam da živimo na takav način da naša djela budu odraz Tvoje milosti. Nauči nas da prvo tražimo Tvoje Kraljevstvo u životu koji proslavlja Tvoje ime. Amen.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJNOVIJE!