NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeNa internetu su joj napali dečka jer je debeo, a njezin odgovor...

Na internetu su joj napali dečka jer je debeo, a njezin odgovor ih je iznenadio

Na internetu su joj napali dečka jer je debeo, a njezin odgovor ih je sve zapanjio. Evo što im je poručila njegova djevojka!

Kada su Ashley i Christopher pronašli jedno drugo, nije im trebalo dugo da shvate kako ih je Bog spojio. Hodaju dvije i pol godine, a Ashley smatra sebe “najsretnijom djevojkom na svijetu.” Nije ni razmišljala da će svoju ljubav morati braniti na nacionalnoj razini!

Osim što je ljubav njezina života, Christopher je također i Ashlein najbolji prijatelj. Njih dvoje dijele sličan smisao za humor i uživaju se zajedno šaliti. Zato, kada je Ashley uhvatila buket na vjenčanju svoje rođakinje, njih dvoje su to vidjeli kao priliku da se malo našale.

Odlučili su napraviti fotografiju gdje će Ashlein tata streljati pogledom Christophera, dok će ona i Christopher napraviti smiješne face. Rezultat je bio sjajan!

Internet-Bullies2

Ali onda je fotografija postala viralna na Redditu. A odgovori će vas šokirati i zgroziti.

Većina objavljenih komentara su bili nevjerojatno zli. Većina njih je previše okrutna i neprikladna se podijeli, ali evo par primjera:

“Je li njezin dečko negdje iza debelog … gospodina?”

“Debeljko bi trebalo skakati od sreće što je djevojka uopće s njim, a kamoli da se približava mogućnost da je oženi.”

“Ona je totalno izvan njegove lige.”

VIDI OVO: Je li grijeh biti debeo?

Ali par je našao utjehu i snagu u Gospodinu. Odlučili su pokazati suosjećanje i praštanje unatoč tolikoj okrutnosti. Ashlein odgovor je bio izvanredan, pokazujući ne samo koliko voli Christophera, već i koliko voli Boga.

Internet-Bullies3

Evo što je napisala:

“Ako ste vidjeli komentare naše fotografije koja je postala viralna, prilično su plitki i grubi. Savjetujem vam da ih ne gledate. Iznenađuje me koliko su ljudi brzi da osuđuju, iako te ne poznaju.

Pa dopustite mi samo da vam kažem da sam osvojila premiju s Christopherom. On možda nema mišiće tvrde kao kamen, kao što svijet govori djevojkama da traže kod muškaraca, ali zaista, zašto bi to bilo bitno kada pokušavaš naći nekoga s kim želiš provesti ostatak svog života. On je tako pažljiv i strpljiv. Neprestano mi na sitnicama pokazuje koliko me voli. On je moj najbolji prijatelj. Volim ga zbog onoga što jest i on me voli zbog onoga što jesam. Pun razumijevanja, brižan i smiješan, što je rijetkost danas!

VIDI OVO: Bio je toliko debeo da je snimio oproštajno pismo sinu, a onda je učinio nešto nevjerojatno i smršavio 160 kilograma

Od rane mladosti (kao i većina djevojaka) sam sanjala s kim ću završiti u braku. Onda kada sam predala svoj život Kristu i vidjela primjere brakova i veza između vjernika, to je bilo ono što sam i ja željela. Bog je vidio želje mog srca, i dao mi je Christophera. On me približava Bogu kroz molitvu i svoju ljubav. Znam da će nas Bog iskoristiti za divne stvari jer smo mi odličan tim!

Tako da što se tiče nas i tih nepristojnih komentara, mi znamo istinu i blokrati ćemo hejtere. Uživajte u našoj slici.”

Na internetu su joj napali dečka jer je debel

Osim što je ignorirao surove komentare koji su preplavili sliku, par je pokazao opraštanje prema internetskim nasilnicima:

“Ovo nije dospjelo u People magazin, ali želimo da svi znaju kako opraštamo onima koji su pisali podle komentare,”

Par planira pričekati da završi fakultet pa da se vjenčaju. I mi smo toliko ponosni na njih što pokazuju Božju milost unatoč takvim neprilikama. Ljubav ne gleda očima, već radije srcem. Jer vidljive stvari su privremene, dok će kristolika ljubav trajati zauvijek.

“Jer nama nije do vidljivog nego do nevidljivog: ta vidljivo je privremeno, a nevidljivo – vječno.” (2. Korinćanima 4,18)