Vaše najmoćnije oružje protiv đavolskih napada

Koje je najmoćnije oružje u borbi protiv đavolskih napada? Poslušajte savjet iz Božje Riječi!

“Otrijeznite se! Bdijte! Protivnik vaš, đavao, kao ričući lav obilazi tražeći koga da proždre. Oprite mu se stameni u vjeri znajući da takve iste patnje podnose vaša braća po svijetu.” (1. Petrova 5,8-9)

Ne tako davno mladić je ušao u moj ured i rekao mi: “Bog mi govori velike stvari, i toliko stvari u mom životu se sredilo zbog mog odnosa s Kristom. Ali postoji nešto u meni što se opire. Ne znam što je to!”

Pogledao sam u njega i rekao: “Ja znam. To je Sotona. Vidiš, dokle god živiš po njegovoj volji, on te neće dirati. Ali onog trenutka kada odlučiš živjeti za Krista, i pratiti Njegov plan za svoj život, đavao će se ubrzo okrenuti protiv tebe.”

VIDI OVO: 7 znakova da se suočavate s duhovnim napadom

Poznajem toliko muškaraca i žena koji su svoje živote predali Kristu, učinili značajna predanja za Njega u svojim životima, a sada su u teškom duhovnom ratu. To je zato što đavao nikada ne odustaje od svog teritorija bez borbe. A oni koji su se najviše promijenili će privući najjače napade.

Zato, kada duhovno rastete, budite oprezni na neprijateljske napade. Zamolite Boga da vam da nadnaravnu snagu da bijete dobri boj vjere te imate snage nadvladati svaki napad koji dolazi od Sotone!

Autor: Jack Graham; Prijevod: Ivana R.; Izvor: Crosswalk.com