Ova žena ima 36 godina, četvero djece i nedavno je postala baka
Foto: Instagram

Erika Torres (36) majka je četvero djece i često na društvenoj mreži TikTok objavljuje zanimljive video zapise sa svojom obitelji. Njezina videa gledaju tisuće ljudi, no jedan je postao viralan s više od 6,2 milijuna pregleda.

Naime, u tom videu Erika je otkrila da je njezina najstarija kći Kylie (16) trudna. Iako su mnogi mislili da je Kylie puno mlađa, Erika je rekla da njezina kći ima 16 godina te da ju je dobila s 20.

Erika nije objasnila je li njezina kći udana, ima li dečka i je li beba neplanirana, ali je naglasila da je uz kćer te da će joj pružiti punu podršku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Erika Torres (@erikarea)

Prije samo tri dana Erika je na društvenim mrežama objavila fotografiju svoje kćeri kako drži kćer i poslala emotivnu poruku.

“I baš tako, Aaliah Rhea Makamae Almonte učinila me bakom u petak. Ova djevojčica je savršena. Veza između majke i kćeri je bogatstvo koje se ne može opisati i jako sam zahvalna što svjedočim nastavku ovog lijepog naslijeđa. Dobrodošla na svijet. Tako sam ponosna na tebe Kylie!”, napisala je ponosna majka i baka.

Uz fotografiju su se nizali brojni komentari, a svi su se složili u jednom – iako je Kylie mlada, dijete je Božji dar i najveća sreća.

“Bravo za obje! Sreća što imaš takvu majku pored sebe. Čuvajte se cure”, “Draga Kylie, tvoj novi život tek počinje i ne brini – ništa joj neće nedostajati”, “Čestitam objema od tebe! Ovo je prekrasno”, glasili su komentari podrške.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare