Ovisnost o seksu ga je kontrolirala dok nije upoznao Božju ljubav

Ovisnost o seksu ga je kontrolirala i polako uništavala. Muškarac koji je tražio biti prihvaćen kroz seks i požudu upoznao je Božju ljubav te je postao čovjek prema srcu Božjem. 

Ovisnost o seksu

Kada je imao samo 12 godina, Preston Perry imao je svoj prvi seksualni odnos u domu svoje bake s 14-godišnjom djevojkom koja je tamo došla. 

„Mislio sam da je ta požuda ljubav, način na koje su njezine ruke dodirivale moje još nezrelo tijelo kao da sam jako vrijedan“, rekao je. 

Od tog dana je Preston postao zatočenik grijeha. Pritisak u zajednici u kojoj je odrastao je dodatno potencirao životni stil koji je postao ovisnost. 

„Kako bih bio muškarac, morao sam pokoriti što više žena. To prvo iskustvo mi je reklo da sam ja muškarac, da me moja kultura prihvaća“, objasnio je, „Mislio sam da moram biti takva osoba. Osjećao sam se željeno, kao da me netko napokon vidi.“ 

VIDI OVO: 3 savjeta kako pobijediti ovisnost o pornografiji prije nego vam uništi život

Kao droga

Dok se pokušavao uklopiti u tu kulturu, Preston je priznao da je tako stvarao duboke nesigurnosti u sebi. Kako su godine odmicale, i to je odmicalo kontroli te je on postao ovisan o seksu. 

Seks je postao droga koja je ovladala njegovim životom kada je bio samo tinejdžer i to do te granice da bi se izgladnjivao ako ne bi imao seksualne odnose. Duboko u duši je Preston znao da zaslužuje Božju kaznu za sve što je činio. Osjećao je beznađe te je smatrao da se nikada neće osloboditi te ovisnosti. 

No, kada je imao 16 godina prvi je put čuo Evanđelje. Bog je počeo mijenjati njegovo srce bez obzira što se opirao. Ono što se iduće dogodilo učinilo ga je čovjekom koji više nije bio ovisan o seksu, nego o Isusu.

Pogledajte snimku cijelog svjedočanstva.