Pacijent je počeo plakati kada je ugledao bolničara koji je skinuo masku nakon što je ušao u sobu. Njihov susret je uistinu dirljiv.

Zbog koronavirusa život je postao teži, pogotovo za ljude koji završe u bolnicama. Zbog ograničavanja kontakta osobe u bolnicama ne znaju kada će ponovno moći vidjeti svoje voljene. 

Amerikanac Lamar LaGrone je mislio da se jako dobro drži s obzirom na kaos koji je donio koronavirus. Lamar je bio zdrav bez obzira na svoje godine. No, to se uskoro promijenilo. Bio je kasni ožujak kada je Lamar postao žrtva užasne automobilske nesreće. 

Bolničari su ga uspjeli stabilizirati i prevesti ga u bolnicu. Slijedećih nekoliko dana podnosio je strašne bolove i neugodu no liječnici su mu uspjeli spasiti život.

Bio je sretan što je živ, ali zbog ozbiljnosti ozljeda morao je biti u bolnici neko vrijeme, a to je značilo da ne može vidjeti svoju obitelj. 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211595011656356&set=pb.1397557335.-2207520000..&type=3&theater

Kada se malo opravio trebao je prijeći na rehabilitaciju u drugu ustanovu. Nije ni slutio da ga na putu tamo čeka iznenađenje. 

Bolničar je ušao u sobu kako bi premjestio Lamara. Tada je počeo skidati masku. Lamar je prepoznao osobu koja je stajala pred njim. 

VIDI OVO: 4 razloga za nositi masku, čak i ako vam se to ne sviđa

Bio je to Lamarov sin, Will. Will se dogovorio s kolegama da on bude taj bolničar koji će Lamara prevesti u drugu ustanovu za liječenje. 

Kada je ugledao sina, Lamar je počeo plakati. Činilo se kao da godinama nije vidio svoju obitelj. Will ga je zagrlio, a svi prisutni bolničari su se jako raznježili.

Pacijent je počeo plakati

Otac i sin su rekli jedan drugome da se vole. Naravno, netko je snimio njihov susret te su i mnogi drugi imali priliku vidjeti taj predivan trenutak. 

Put do oporavaka bit će dug, no zahvaljujući divnom iznenađenju Lamar sada ima dodatnu motivaciju da se što brže oporavi. 

Nitko ne zna koliko će sve ovo trajati, a kraj se ne nazire. No, upravo u ovim vremenima trebamo biti tu jedni za druge i trebamo biti sretni ako možemo biti u kontaktu s našim voljenima. 

https://www.facebook.com/1526517050991302/videos/250318856163684/?t=8