Mnogi se parovi mogu prisjetiti vremena kada su se upoznali i prvih zajedničkih trenutaka. 

Heidi i Ed Savitt proveli su godine prisjećajući se krivog trenutka. Oni su bili uvjereni da je njihova ljubavna priča započela na fakultetu.

Nisu imali pojma da to nije bio prvi put da su se upoznali. 2011. godine Ed se uselio u studentski dom u Engleskog gdje je Heidi isto studirala. Čak je prije i živjela u tom istom domu tako da ju je Ed pronašao na Facebooku i kontaktirao kada nije mogao shvatiti kako se koristi perilica za rublje. 

Tjednima kasnije, naletjeli su jedno na drugo tijekom jednog izlaska. Ostalo se samo dogodilo. Hodali su pet godina prije nego su se oženili 2016. godine. 

Dok su još bili zaručeni otkrili su nešto neobično. 

Jednu su večer bili na obiteljskoj večeri kada je Heidina mama, Kay Parker, počela pričati o vremenu kada su posjetili Tursku 1997. Tamo je Heidi, prisjetila se Kay, pronašla dečka imenom Ed. 

Prvo se sve činilo kao simpatična slučajnost, no kada je Kay pokazala Heidi fotografiju tog dječaka, Heidi nije mogla vjerovati. Bio je to njezin Ed! 

Ni Heidi ni Ed se ne sjećaju tog vremena, ali slike govore više od riječi. 

VIDI OVO: Kako stabilna ljubavna veza djeluje na zdravlje partnera?

Ispalo je da su bili na odmoru u Turskoj u isto vrijeme i na istom mjestu. Zapravo su se na faksu upoznali i zaljubili po drugi put. 

Kay je objasnila da su tijekom tog putovanja upoznali još jednu obitelj iz Londona u odmorištu gdje su odsjeli. Heidi i Ed su se odmah sprijateljili te su to dvoje 6-godišnjaka proveli većinu tog puta zajedno se igrajući. Gotovo 20 godina kasnije su izmijenili zavjete. 

„Bilo je to fantastično“, rekla je Heidi, „Jako volimo pričati ljudima kako smo se upoznali, dva puta“.