Par koji se bojao da nikada neće imati djecu sada ima 12 djece

Courtney i Chris Rogers, bračni par koji se bojao da nikada neće imati djecu, sada su obitelj s 12 djece — sva mlađa od 12 godina!

Kad te Bog na nešto pozove, On će to i provesti. Nije važno je li to posao, neki drugi poziv ili roditeljstvo. Kad se čini da nema puta, Bog će napraviti put, baš kao što je učinio za ovaj dragocjeni par, Courtney i Chris Rogers.

Prva trudnoća para završila je spontanim pobačajem. Bojali su se da uopće neće moći imati djece. Konačno, kada su nekoliko godina kasnije saznali da će dobiti bebu, Courtney i Clint bili su oduševljeni s njihovim blagoslovom.

“Clint je rođen tri tjedna prije nego što sam napunila 26, ali tada nisam imala pojma da ću imati još djece”, prisjetila se Courtney.

Nakon Clintovog rođenja nastavili su dočekivati jedno dijete za drugim. Kad su dobili desetero djece, Courtney i Chris htjeli su postati obitelj s 12 djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Courtney Rogers (@littlehouseinthehighdesert)

Obitelj s 12 djece ispod 12 godina

Courtney i Chris vole svojih šest dječaka i šest djevojčica koji se zovu: Clint, 12; Clay, 10; Cade, 9; Callie, 8; Cash, 7; blizanci Colt i Case, 6; Calena, 4; Caydie, 3; Coralee, 2; Caris, 1, i novorođenče, beba Cambria.

Courtney je rekla: “Imamo 12 djece mlađe od 12 godina, budući da je Clint u nedjelju napunio 12 godina, pa je Cambria rođena samo tjedan dana prije njegovog rođendana.” Dodala je: “Bio je uzbuđen što ima još jedan rođendan u njegovoj blizini, s rođendanom mog supruga tjedan dana prije, tako da su svi zajedno.”

Iako su završili s još djece, Courtney ne može zamisliti kako bi bilo ne biti trudna. Sada kada su završili s dobivanjem djece, Courtney se veseli sljedećoj fazi života.

Gledat će svoju djecu kako odrastaju na njihovoj farmi sa 140 životinja. I ona će nastaviti s kućnim školovanjem dok ih odgaja da upoznaju svog Spasitelja i Gospodina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Courtney Rogers (@littlehouseinthehighdesert)

Obitelj Rogers s 12 djece ilustrira što znači pouzdati se u Gospodina u svemu. Polagali su svoju nadu u Krista i svjedočili kako Bog obilno odgovara na njihove molitve. Tko se još veseli gledati djecu ove obitelji kako odrastaju?