NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePar je obnovio zavjete s vjenčanja kada je supruzi dijagnosticiran rak, ubrzo...

Par je obnovio zavjete s vjenčanja kada je supruzi dijagnosticiran rak, ubrzo je napustila ovaj svijet

Bračni par je obnovio zavjete s vjenčanja nakon što je supruzi dijagnosticiran uznapredovali rak žučnih vodova, a mjesec dana nakon toga je preminula.

Neke ljubavne priče prerano završe s ove strane raja. Molimo se da se taj trenutak nikada ne dogodi, ali vrijeme na ovoj zemlji nije nešto što možemo kontrolirati. Sve što možemo učiniti je prigrliti trenutke koje imamo i učiniti ih brojnima.

Ne možemo ni zamisliti bol i gubitak koji Steve i njegovi sinovi Bryce i Connor doživljavaju nakon gubitka Charlene Owens.

Mama je držala obitelj na okupu

Mama je držala obitelj na okupu

Charlene je bila ljubav Steveova života i ljepilo koje je držalo njihovu obitelj na okupu. Charleneina najveća radost bila je biti majka i služiti u svojoj zajednici. Njezine dvije najveće strasti bile su podizanje svijesti o autizmu i pomaganje veteranima u njezinoj zajednici.

Kad je Charlene je dobila kratkoročnu prognozu za rak žučnih vodova u 4. stadiju, žestoko se borila. Htjela je biti uz svoju obitelj i bila je odlučna u tome da to pobijedi. Kad je primila vijest da neće pobijediti rak, Steve i Charlene odlučili su svoje posljednje dane učiniti posebnima.

Brzo su planirali obnoviti vjenčane zavjete nakon 28 godina braka. Njezina sestra Ellen Huff dodala je: “Brzo smo isplanirali ceremoniju obnove za nju i njezinog supruga za Valentinovo, smislili smo koji je bolji način da proslavimo njihovu ljubavnu priču nego na dan ljubavi.”

U roku od 24 sata od planiranja, Charlene je prošetala do oltara u svojoj originalnoj vjenčanici i ćelava u borbi s rakom. Unatoč tome, nikad se nije osjećala ljepše hodajući do oltara do ljubavi svog života sa svojim sinovima uz nju.

“Ovo je bilo nevjerojatno. Ne mogu vjerovati da je prošlo samo 24 sata i da je sve ovo uspjelo. Jednostavno je bilo tako posebno,” rekla je Charlene.

Mjesec dana kasnije je preminula

Par je obilježio preostalo vrijeme tako što su voljeli jedno drugo i prihvaćali svaki trenutak s Charlene. Mjesec dana kasnije prešla je iz suprugovih ruku u Isusove ruke. Ostavila ih je mudrim riječima: “Ma koliko život bio težak, morate se držati jedno drugoga.”

Reći zbogom nije lako i ne dolazi prirodno. Steve i njegova djeca nadaju se ponovnom susretu s Charlene dok ih ona čeka u slavlju svog moćnog Spasitelja. Neka Oweni pronađu utjehu, jer Charlene je sada oslobođena svog tijela razorenog rakom i cijela je, izliječena i slobodna.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare