Kada je automobil udario ovu trudnu kujicu, stvari nisu izgledale dobro. Na svu sreću, naišao je pas lutalica koji je popravio situaciju. 

Trudna kujica njemačkog ovčara je pokušala priječi brzu cestu te ju je zbog toga udario automobil i slomio joj lakat i nogu. 

Vozač automobila nije stao. Kujica se tada odvukla do ruba ceste te se onesvijestila. Mnogo je automobila prošlo, ali nitko nije stao kako bi pomogao. 

No tada je još jedan lutalica ugledao kujicu pokraj ceste, vidio je da je ozlijeđena te je ostao pokraj nje dok se ne oporavi. 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212613886537194&set=pcb.10212613890937304&type=3&theater

Na svu sreću, jedan od vozača vidio je ta dva psa te je nazvao azil. Volonteri su se uskoro pojavili i preuzeli pse. Njemački ovčar bio je u lošem stanju. Jako je duboko disala. No volonteri su se nastavili truditi. Cijelu vožnju drugi je pas bio pokraj trudne kujice

Volonteri su uskoro uspjeli stabilizirati kujicu. Noge su joj stavili u gips te su provjerili ima li unutarnjeg krvarenja. Tada su otkrili da je trudna s 10 štenića. 

VIDI OVO: Njemački ovčar je dotrčao do djevojčice koja je počela vrištati, a svojim činom je dokazao da je heroj

Na svu sreću, pas je dobro reagirao na tretman. Čak je dobio ime Marley. Psa koji ju je štitio nazvali su Murphy. 

Tijekom nekoliko slijedećih dana, ova se dva psa nisu odvajala jedan od drugoga. 

Pas lutalica nije htio napustiti trudnu kujicu koju je udario automobil 1
Foto: Facebook

Na svačije olakšanje, Marley se počela jako lijepo oporavljati. Nije mogla hodati, ali je bila zdrava. Uskoro je bila dovoljno zdrava kako bi bila stavljena kod udomitelja. Nedugo nakon toga rodila je sve šteniće. 

Svih 10 malenih psića bilo je zdravo. Tijekom nekoliko slijedećih dana 6 dječaka i 4 djevojčice su počeli hodati. 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212613887577220&set=pcb.10212613890937304&type=3&theater

Murphy je još neko vrijeme morao ostati u azilu. No, priča o njegovoj dobroti učinila ga je poželjnijim za posvajanje. Uskoro je trajno udomljen. 

VIDI OVO: Njemački ovčar plače kao čovjek: Ovako nešto nikada nismo čuli

Marleyni psići su od tada dosta narasli i pronašli svoje nove obitelji kao i sama Marley koja se potpuno oporavila i sada dijeli dom s jednim bulldogom. 

Marley nikada neće zaboraviti zaštitu i podršku koju joj je Murphy pružio. Da nije bilo njega, moguće je da ona nikada ne bi bila spašena. Sada, ne samo da je ona na sigurnom, nego i njezinih 10 psića.