33-godišnji Tony je počeo ubrzano gubiti pamćenje. Mjesecima nisu znali što mu se događa, a onda su doznali da boluje od smrtonosne bolesti. 

Riječi ne mogu opisati očaj i bol koji proguta osobu kada izgube nekoga koga vole. 

Majka četvero djece, Danielle Gibson iz Lebanona, Tennessee, morala se oprostiti od oca svoje djece koji je imao samo 33 godine. Daniellin suprug, Tony, patio je mjesecima prije nego je preminuo u naručju svoje obitelji. No, prije nego je preminuo, imao je priliku zadnji put čuti predivan glas svoje supruge. 

U prosincu 2017. godine, Tony je počeo ubrzano gubiti pamćenje. 

„Toliko bi se zbunio da sam morala označivati sobe u našoj kući“, rekla je Danielle. Njegovo pamćenje se od tada počelo još više pogoršavati. Mjesecima nisu znali što mu se događa dok im liječnici u Nashvilleu nisu dali odgovor. 

Počeo je ubrzano gubiti pamćenje 1
Foto: Facebook

Nakon mjesec dana testiranja, Tonyju je dijagnosticirana Creutzfeldt-Jakobova bolest, 2018. godine. To je vrlo rijedak, degenerativni poremećaj mozga poznatiji kao ljudski oblik kravljeg ludila.

Uzrokuje ga kontakt s inficiranim tkivom, kao što je konzumacija kontaminiranog mesa. Na žalost, za tu bolest ne postoji lijek, a većina oboljelih umire unutar godine dana. 

VIDI OVO: Molitva za zdravlje tijela i duše

Unatoč tragičnim vijestima, Danielle je do samog kraja ostala snažna za svog supruga. Brinula se za njega dok nije morao biti prebačen u dom za njegu. I tada je neprestano bila uz njega. 

Foto: Facebook

Tri dana prije nego je Tony preminuo, Danielle mu je otpjevala njegovu najdražu pjesmu, „Milost“, dok je ležao u krevetu. Čim je počela pjevati on ju je pogledao te se čini da ga je njezin glas smirio. 

Nakon što je snimku tog trenutka objavila na Facebooku, Danielle je primila mnogo potpore od raznih ljudi od kojih su mnogi donirali novac za njezinu obitelj. 

I iako u njezinom srcu sada postoji rupa koju nitko ne može ispuniti, Danielle kaže da je sretna znajući da Tony više ne pati. 

„Tony je uvijek bio tako snažan. Jako se dobro borio. Naša srca su slomljena, ali nas tješi saznanje da je njegova borba gotova“, rekla je. 

Počivao u miru Božjem.