Poznati kardiolog otkrio dijetu: U kratkom vremenu ćete izgubiti kilograme i očistiti arterije

Poznati kardiolog je otkrio čudnovatu dijetu koja vam može pomoći da u kratkom vremenu izgubite kilograme i očistite arterije.

S debljinom dolaze sve bolesti. Velika je vjerojatnost da ćete mladi dobiti srčane tegobe, dijabetes ili srčani ili moždani udar, ako ste gojazni.

Da biste bili zdravi, potrebno je da održavate normalnu kilažu. Ako želite smršaviti, potrebno se zdravo hraniti i kretati se.

Izbacite iz upotrebe neprirodne gazirane sokove i ostala pića, te nezdravu hranu. Smanjite unos soli i masti. Nemojte vjerovati reklamama i tome da ćete smršaviti, ako ništa ne radite već samo koristite te preparate za mršavljenje.

SMRŠAVIO SAM 70 KILOGRAMA: Ovih 10 trikova će i vama pomoći

Kako biste smršavili, trebate vježbati i zdravo se hraniti. Nitko vam ne govori da trebati preskakati obroke i izgladnjivati se. Jedite zdravo, smanjite obroke i krećite se.

Ovaj režim prehrane vam dosta može pomoći, piše Magazin. Podrazumijeva se da ne preskačete doručak. Za doručak jedite žitarice.

Ručak:
– Kuhano jaje
– 1 tost
– Čaša jogurta
-I majte 2 užine, uzmite jednu naranču ili jabuku, a možete i bananu.

Večera:
– Kuhano povrće
– 1 tost

Ovaj režim traje 2 tjedna, s obzirom da se i poslije režima trebate zdravo hraniti. Jedite redovno, samo smanjite obroke i izbacite nezdravu hranu.