Predozirana majka s bebom u autu je šokirala svijet
Snimka zaslona

Priča koja stoji iza užasavajuće fotografije majke koja se 2016. godine predozirala u vozilu dok joj je beba na zadnjem sjedalu plakala, nakon tri godine dobila je neočekivani obrt.

Naime, fotografija koju je objavila policija, a na kojoj se vidi Erika Hurt bez svijesti, sa špricom u ruci i za volanom, obišla je svijet vrlo brzo i zaprepastila sve koji su je vidjeli.

Kada su je zatekli predoziranu, policajci u Indiani su je oživjeli pomoću dvije doze Narkena – nazalnog spreja koji može pomoći kod slučajeva predoziranja heroinom ili drugim opioidima. U tom trenutku, Erika je bila na uvjetnoj slobodi tako da je osuđena na 6-mjesečni program odvikavanja pod nadzorom.

VIDI OVO: Na internetu je objavio zastrašujuću snimku predoziranog para, a ono što je uslijedilo je Božje djelo

Samo dva dana nakon što je pristupila programu odvikavanja, vidjela je svoju fotografiju na vijestima, na televiziji. Sada, tri godine kasnije, Erika i njezin trogodišnji sin su ponovo zajedno i slave 3 godine od kako je “čista”.

https://www.facebook.com/erika.hurt.7/posts/2912469848772387

“Nadam se da su ljudi vidjeli koliko sam nisko pala, i da i ako se oni nađu u tom stadiju kada su niže od dna, znaju da postoji šansa, da se i oni mogu vratiti”, rekla je sada 28-godišnja nasmijana majka.

Ona je počela da pije lijekove protiv bolova još s 15 godina, ali kada je vidjela sebe na posteru za upozorenje mladima, osjetila je pravo poniženje. Ipak, baš to ju je natjeralo da promijeni život.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2902316979787674&set=a.155483884471011&type=3&theater

“Moja slika koju su objavili mi se definitivno urezala u um i pomogla mi je da shvatim što će mi se dogoditi ako mi padne na pamet da popustim ponovno”, rekla je.

VIDI OVO: Supružnici se predozirali heroinom usred bijela dana, a reakcija slučajnih prolaznika je šokirala svijet

A posebnu motivaciju našla je u Parkeru, njezinom sinu koji je imao samo 10 mjeseci kada ju je policija našla predoziranu.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2924223770930328&set=a.155483884471011&type=3&theater

“Nismo bili nikako povezani, što je jako tužno” rekla je Erika koja je bila čista tijekom trudnoće s njim, ali se počela drogirati dva mjeseca nakon porođaja.

“Bila sam samo fizički prisutna, ali ne i mentalno. Propustila sam sve njegove prve korake, prvi osmijeh i sve što je važno”, rekla je.

Sada su, kako kaže, nerazdvojni i zajedno slave život koji je pred njima.

“Nemate pojma koliko sam sretan kada vidim da je Erika dobro i da je zajedno sa svojim predivnim sinom” rekao je Talent, policajac koji joj je spasio život.