Prije nego je preminula od koronavirusa, majka se na poseban način oprostila od svoje djece

Samo nekoliko tjedana nakon što je dobila vijesti o pobjedi nad rakom dojke, 45-godišnja Sundee Rutter morala se oprostiti od svojih šestero djece nakon zaraze koronavirusom

Njezina su se djeca našla u užasnoj situaciji, morali su se oprostiti sa svojom majkom bez mogućnosti da joj se približe i zagrle ju. 

Djeca, koja imaju od 13 do 24 godine prije osam su godina izgubila oca, a sada i majku. 

Budući da nije bilo moguće oprostiti se licem u lice, bolnica je pomogla djeci da se oproste što je bolje moguće, piše Faithit

„Uspjeli smo se pozdraviti sa svojom majkom“

„Uzeli su walkie-talkie i stavili ga odmah pokraj njezinog kreveta, na jastuk“, rekao je 20-godišnji Elijah Ross-Rutter, „Uspjeli smo se pozdraviti sa svojom majkom“. 

VIDI OVO: Starica (90) koja je ozdravila ima savjet za sve koji se bore s virusom

„Uspio sam joj reći da ju volim. Teško je to, u tom trenu zapravo ne znate što ćete reći“, nastavio je, „To su vaše posljednje riječi. To je trenutak u kojem nitko ne želi biti“.

Elijah joj je nešto obećao: „Rekao sam joj da će s djecom sve biti u redu. Mi koji smo stariji ćemo se pobrinuti da naša mlađa braća i sestre budu u redu i da odrastu u odrasle osobe kakve bi ona htjela da postanu“. 

24-godišnji brat namjerava zatražiti skrbništvo nad maloljetnom braćom i sestrama u nadi da će ostati svi u jednoj kući. 

Sundee je preminula u trenu kada, kaže Elijah „smo se napokon počeli osjećati potpunima“. 

Bila je predivna majka koja je svoju djecu učila pravim vrednotama

Nakon teške bitke s rakom dojke, Sundee je u siječnju primila vijest da je pobijedila rak. No, 2.3. ju je počela hvatati migrena, nije mogla doći do daha te se osjećala slabo. Samo dva tjedna poslije, izgubila je borbu s koronavirusom. Preminula je 16.3. u bolnici u Washingtonu. 

VIDI OVO: Ona je pobijedila koronavirus i ima važnu poruku: Ne paničarite!

„Hrabro se borila dok se više nije mogla boriti“, napisano je na stranici za donacije, „Ovo nije bilo lako za njezinu djecu. Prošli su kroz teške stvari u posljednjih nekoliko godina. Sundee je bila naprosto predivna majka te je svoju djecu učila pravim vrednotama. Nikada nisam poznavala obitelj koja se toliko držala zajedno i čiji su se članovi tako brinuli jedni za druge kao ova obitelj“. 

Obitelj još uvijek prima donacije kako bi mogli stati na noge i nastaviti živjeti zajedno. 

NAJNOVIJE!