Rekao majci da je voli i više ga nikada nije vidjela

Petnaestogodišnji Jack Parker iz Vigana je rekao majci da je voli i više ga nikada nije vidjela. Tinejdžer je pronađen mrtav u šumi nedaleko od svoje kuće 28. srpnja prošle godine.

Sumnja se da je sebi oduzeo život nakon što je konstantno trpio brutalne uvrede preko društvenih mreža, a njegova majka Karen Robinson ističe da se nada da će mnogi naučiti lekciju iz smrti njenog sina.

Primao je užasne uvrede preko Snapchata

Gospođa Robinson rekla je na saslušanju da je preko Snapchata primeo užasne uvrede, pa čak i prijetnje.

Iako Snapchat briše poruke nedugo nakon što su poslane, majka je uvjerena da je takvo obraćanje prema njenom sinu imalo ulogu u njegovoj smrti.

Mrtvozornik pak ističe da nema dovoljno dokaza da bi se moglo smatrati relevantnim to da se tinejdžer ubio zbog poruka.

Jack Parker
Foto: Mirror.co.uk

Njegova majka je također dodala da je njen sin bio u problemu jer mu je teško pao lockdown tijekom pandemije koronavirusa, kao i prekid s djevojkom.

VIDI OVO: Je li samoubojstvo neoprostivi grijeh?

– Nije želio puno pričati o problemima koje je imao. Samo je govorio: “Mama, o nekim stvarima mogu razgovarati sa tobom, ali o nekim ne mogu” – navela je Karen, prenosi Mirror.

Na dan Jackove smrti, ona je, kako je navela, trebala proslaviti godišnjicu vjenčanja svojim novim suprugom Andrewom.

Te večeri ga je posljednji put vidjela

– Pitali smo ga želi li jesti, na šta je odgovorio odrično. U sobu sam mu odnijela toplu čokoladu i rekla sam mu da ga volim. On je odgovorio da me također voli, izašla sam iz njegove sobe i to je bilo posljednji put da sam ga vidjela – rekla je Karen, koja je potom izašla sa mužem.

Dok su bili zajedno, dobila je poruku od Jackove bivše djevojke koja je posumnjala da s njezinim sinom nešto nije u redu. Odjurila je kući, pozvala policiju, ali Jacka tamo nije bilo.

Odmah su pretražili teren oko kuće i pronašli dječaka obješenog.

– Jack je prema mnogima bio dobra duša i dobar prijatelj. Pomogao bi bilo kome. Dobila sam mnogobrojne poruke podrške u kojima se navodi da je bio sjajan mladić. Nadam se da će oni koji su ga maltretirali naučiti lekciju i da će im savjest kazati da ne trebaju to činiti drugima – zaključila je Karen Robinson.

NAJNOVIJE!