Žalosni roditelji su prije tri godine pozivali ljude iz cijelog svijeta da se mole za njihovu prijevremeno rođenu bebu koja je težila samo 500 grama. Ovako malena djevojčica danas izgleda!

Svijet je ostao u čudu kada je vidio kako izgleda ova beba. Svi liječnici su joj davali slabe šanse da se izvuče, a pogledajte kako danas izgleda!

Ovako je izgledala kada je rođena…

Update: 8/7/2015It's been awhile since out last update. While a lot of things have happened, it's been hard to find…

Objavljuje Naomi Joy BakkerSubota, 8. kolovoza 2015.

Kada su Angela i Michael dočekali kćerkicu Naomi Joy Bakker, ni slutili nisu da će cijeli svijet brujati o njoj. Nažalost, razlog nije bio radostan. Naomi je rođena 15 tjedana prije termina, a imala je nešto manje od pola kilograma kada je došla na svijet.

Beba nije mogla čekati: Fotograf snimio hitan porod u bolničkom hodniku

Slika gdje minijaturna beba spava s prstićima kraj burme koja pored nje djeluje ogromno, postala je viralna.

Kangaroo time on Sunday with Naomi. This little girl was out like a light for most of the time. Good father/daughter time.

Objavljuje Naomi Joy BakkerPonedjeljak, 21. rujna 2015.

I u jednom trenutku se svijet ujedinio u molitvi za ovu bebu.

Puna 142 dana je Naomi provela na odjelu intenzivne njege. U međuvremenu je dobila nadimak “čudesna beba” a roditelji su te dane proveli u strahovanju jer su šanse za njezin oporavak bile minimalne. Liječnici su upozoravali da će Naomi vjerojatno ostati bez sluha i vida, akko preživi. Prognozirali su joj još puno teških komplikacija.

Beba rođena u 28. tjednu jedva preživjela, a evo kako danas izgleda

Međutim, Naomi je pokazala da je jača od svega. Danas ima gotovo tri godine, sluh i vid su joj savršeni kao i ukupno zdravstveno stanje, izuzev disanja s kojim povremeno ima problema, pa ponekad mora nositi masku za kisik.

Objavljuje Naomi Joy BakkerSrijeda, 13. prosinca 2017.

Bilo je to dugo putovanje za cijelu obitelj, ali sa sretnim ishodom. A Naomi je pokazala da čak i kada su vam podijeljene loše karte, to ne znači da je partija izgubljena!