Selena Gomez: Vjera u Boga mi je pomogla u najtežim razdobljima života
Foto: Instagram

Pop-zvijezda Selena Gomez objavila je neke snažne komentare o svojoj vjeri na društvenim mrežama.

Pišući na Twitteru kako joj je vjera u Boga pomogla u najtežim razdobljima njezinog života, Gomez je napisala da je ”doslovno samo ležala i zahvaljivala Isusu”.

„Jer me moj Otac uzeo i stavio točno na ono mjesto gdje trebam biti“ dodala je. „Rekao mi je: „Selena, drži se. Kada si ti povrijeđena i ja sam povrijeđen. Kada ti plačeš i ja plačem, ali te NIKADA, NIKADA neću napustiti. Surađuj sa mnom, hodaj sa mnom i gledaj kako ja to radim“.

VIDI OVO: Kanye West: ”Želim svima pokazati što je Isus učinio za mene”

Iako nije u potpunosti jasno o kome Gomez govori, ono što se zna jest da prolazi kroz teške zdravstvene probleme. Bori se s lupusom, ali je isto tako nekoliko puta išla na rehabilitaciju zbog problema s depresijom i anksioznošću.

„U svojim najtežim trenucima, baš najgorim i najbolnijim trenucima, nikada nisam prestala padati na koljena i željeti samo Njegovu ljubav“, nastavila je Gomez u svojoj objavi. „On me uvijek iznenađuje i ponovno se zaljubljujem u Njega svaki pojedini put“.

VIDI OVO: Prije nego se prijavila u psihijatrijsku kliniku, Selena Gomez je otkrila koja joj pjesma Lauren Daigle daje snagu

U zaključku svoje prekrasne objave, Gomez je objavila: „Neprijatelj me pokušava uništiti, ali neće uspjeti. Ne danas. Nikada“.

Ovo nije prvi puta da je Gomez podijelila svoju vjeru u Isusa. 2017. godine, pjevačica je vodila pjesmu slavljenja na Hillsongovom događaju mladih i slobodnih te je čak i sama otpjevala svoju pjesmu posvećenu Isusu.