Simona: Živjela sam u teškom grijehu, no Gospodin me ozdravio

Simona je u crkvi sv. Jeronima ispričala da je nekoć živjela u teškom grijehu i nemoralu, ali Gospodin ju je ozdravio.

Bivša manekenka i reality zvijezda Simona Mijoković, nekoć Gotovac, nakon burnog života se u potpunosti okrenula vjeri, o čemu je u nekoliko navrata govorila za domaće medije.

Danas je ponosna majka petero djece, a uz to je sretno udata za Stanislava Mijokovića s kojim živi u austrijskom gradu Linzu. Sa svojom obitelji nedavno je doputovala u Zagreb kako bi svjedočila u crkvi sv. Jeronima.

Tom prilikom se za medije prisjetila svoje teške prošlosti.

“Dvanaest godina sam čista od kokaina, nemorala, a Gospodin me ozdravio. Imala sam bulimiju, od koje sam bolovala četrnaest godina, pušila sam cigarete i bila poročna. Ostaviti to iza sebe nije bila moja snaga, već Božja milost. Petnaest godina, od svoje dvanaeste, živjela sam u teškom grijehu, svaki dan sam pušila travu, tražila sam kokain”, opisala je.

Simona doživjela čudo Božjeg iscjeljenja
Snimka zaslona: YouTube/Laudato Tv

“Od malih nogu sam se drogirala”

“Od malih nogu konstantno sam se drogirala, djetinjstvo mi je prošlo, a u moj život ušli su muškarci. Sve je to bio začarani krug nemorala u kojemu mi nitko nije pružio ruku, već sam sve dublje i dublje tonula u crnu rupu. Sve što je ljudima nemoguće, Bogu je moguće”, istaknula je Simona, kojoj je vjera pomogla u stvaranju novog života.

Prisjetila se i razgovora sa jednim svećenikom iz Samobora, koji joj je rekao da joj je Bog dao talent za ljepotu. “Objasnio mi je da Bog od mene traži dostojanstvo, ali da se ne trebam odijevati kao da sam u samostanu i biti zapuštena bez šminke koja ističe svu žensku ljepotu”, navela je Simona.

Osvrnula se i na grupu molitelja koji svake prve subote u mjesecu kleče na glavnom zagrebačkom trgu. Za njih kaže kako imaju njenu punu podršku, te da njihove molitve za ‘svetost braka i otvorenost života’ nisu ništa loše.

U mladost je abortirala

Podsjetimo, ova nekadašnja reality zvijezda već ranije je dala iskrenu ispovijest o svojem životu. Tom prilikom je otkrila kako je svojedobno bila u vezi sa prikrivenim dilerom s kojim je i zatrudnjela.

Nakon toga je saznala kako je on oženjen, a priznala je i kako joj je dao dvije tisuće kuna kako bi otišla na abortus – što je naposlijetku i učinila.

NAJNOVIJE!