Sotona se bijesno priprema za posljednji sukob

Sotona se bijesno priprema za posljednji sukob. U paklu nema proroka mira i sigurnosti. Tamo je smak svijeta, posljednji poziv!

”Jao vama, zemljo i more, jer je đavao sišao k vama s velikim gnjevom, svjestan da ima samo još malo vremena.” (Otk 12,12).

Ivan je vidio bezdan koji se otvorio i iz njegova je zjala izašla vojska demonskih skakavaca ”sličnih konjima opremljenim za boj… lica su im bila kao ljudska” (Otk 9,7). ”Imali su nad sobom kralja anđela Bezdana, koju je hebrejski ime Abadon, a grčki Apolion (sotona)” (Otk 9,11).

Poslušajte svojim duhom ove riječi: sotona zna da je njegovo vrijeme kratko jer je ”sišao” na zemlju. Ovaj planet posljednje je bojno polje! Pripremio je svoje sile i strategiju. Čitav pakao jedna je velika sotonska operativna mreža.

Ljubljeni, sotonin glavni cilj jesu izabrani Božji. Ne otpala nacija Izrael, ne mlaka samozadovoljna Crkva, već besprijekorna Kristova zaručnica – izabrani, sveti narod koji se sastoji od krvlju otkupljenih Židova i Nežidova, istinska Crkva.

Sotona će tako temeljito prevariti zle da se neće pokajati ni pod najoštrijim sudom Božjim. ”… zli duhovi demona… imaju moć da čine čuda. Otišli su svim kraljevima svijeta da ih okupe za bitku na veliki Dan Svemogućega Boga” (Otk 16,14). Oni se neće obratiti Gospodinu ako pakao iskolači i oči na njih. Jedino narod koji je potpuno prevaren može huliti Boga pod suncem koje će paliti ljude vatrom.

VIDI OVO: Kako prepoznati đavolske ”anđele svjetla”

Sile tame su na djelu širom svijeta

Sile i vlasti tame na djelu su širom svijeta bez stanke i opuštanja. One bjesne širom svijeta pripremajući se uspostaviti svoje vlastito kraljevstvo, sa svojim vlastitim gospodarskim sustavom, svojim vlastitim mesijom, svojom vlastitom religijom. Njihovim nagonom da ubijaju i uništavaju upravlja sam đavao.

Jeste li ikada razmišljali što je iza eksplozije pokreta New Agea, probuđenja Aquariusa u okultnom, obnovljenog zanimanja za santeriju, vidovnjake, istočnjačke religije, gurue, transcendentalnu meditaciju? Zašto se čak i obitelji naših predsjednika savjetuju s astrolozima? Zašto se mnoštvo mladeži okreće stvarnom štovanju đavla?

Jesu li se sve te stvari dogodile slučajno? Postaju li zli ljudi još gori jednostavno po prirodi? Pojavljuju li se religije New Agea niotkuda? Je li štovanje sotone samo prolazni hir? Hoćemo li se jednoga dana probuditi i vidjeti da se sve vratilo u normalu?

Sotonina vojska ne spava niti je mlaka

Ne! Sve je to dio pripreme; sva ova operacija osmišljena je od jedne više inteligencije. Sotona uspostavlja svoje vojne baze; pripremaju se anđeli svjetla i prijevare.

VIDI OVO: SOTONSKA ”LJUBAVNA” ZAMKA: Milijuni mlakih kršćana bit će prevarani!

U kraljevstvu tame nema lijenog, nezaposlenog demona. Svi oni gore i odani su svojoj stvari. Sva njihova sila i sposobnost dana je da bi oborili Kristovo kraljevstvo. Sotonina vojska ne spava niti je mlaka za svoga gospodara! Pismo opisuje sotonu kao onog koji ”obilazi… tražeći koga da proždere” (1 Pt 5,8) On i njegove horde posjeduju ljude – i ne odmaraju se od svoga mukotrpnog rada ni danju ni noću.

Ivan je vidio ovu posljednju pripremu i u paklu. Vidio je kako se đavao digao da preplavi Crkvu u nastojanju da je uništi i odnese s pokvarenošću.

Što mislite da je glavna tema u paklu, glavna poruka koja se čuje u ovom trenutku? ”Ovo je ozbiljan poziv na rat, poziv na život ili smrt! Vrijeme je kratko, radite dok možete!” U paklu nema proroka mira i sigurnosti. Tamo je smak svijeta, posljednji poziv!

Autor: David Wilkerson; Iz ”Puta života” br. 434

NAJNOVIJE!