Spider-Man postaje biseksualac, imat će dečka u nadolazećem filmu

Sony planira predstaviti Spider-Mana kao biseksualca u nadolazećem filmu.

Sony razvija film Spider-Verse koji će objediniti Hollanda s njegovim prethodnicima, Tobeyjem Maguireom i Andrewom Garfieldom, a studio je „posebno zainteresiran za povratak Garfielda, jer žele prikazati njegovu verziju heroja kao biseksualnog i dati mu dečka u filmu, piše Christian Post.

“U intervjuu za Sunday Times prošle godine, Hollanda, koji trenutno glumi Spider-Mana u Marvel Cinematic Universeu, postavljen je upit bi li se gay Spider-Man mogao pojaviti u filmovima.

“Naravno”, izjavio je tada za The Times. “Ne mogu razgovarati o budućnosti lika jer, iskreno, ne znam, ali to nije u mojim rukama. Ali znam mnogo o Marvelovoj budućnosti, a oni će predstavljati puno različitih ljudi u sljedećih nekoliko godina.”

VIDI OVO: Gdje u Bibliji piše da je homoseksualnost grijeh?

Holland je dodao, „Svijet nije tako jednostavan kao straight bijelac. Tu se ne završava i ovi filmovi trebaju predstavljati više vrsta osobe.”

Garfield je također 2013. rekao da bi Spider-Man mogao biti predstavljen kao gay. “Nekako sam se šalio, ali nekako se nisam šalio o MJ-u (Mary Jane ili glavna ljubav Spider-Man-a) … I bio sam ono:” Što ako je MJ dečko? “Zašto ne možemo otkriti da Peter istražuje svoju seksualnost? To je teško čak i revolucionarno! … Pa zašto ne može biti gay? Zašto ne može biti zaljubljen u dečke?”

Predsjednik Marvel Studios Kevin Feige također je ranije potvrdio da će Marvel predstaviti otvorenog transrodnog superheroja, prenosi Živa Riječ.

Filmovi i televizijski programi usmjereni prema djeci sve češće prikazuju LGBT likove kao nešto normalno i prihvatljivo.