Stranac je čekao da dječak zaspe u vlaku, a onda majci ostavio poruku koju nikada neće zaboraviti

Stranac je čekao da dječak zaspe u vlaku kako bi majci ostavio dirljivu poruku koja ova nikada neće zaboraviti. 

Odgajanje malog djeteta je teško. Temperament, plač, vriska, pa čak i prepiranje, sve je dio igre. Najgore je kada se napad bijesa dogodi u javnosti – dijete koje vrišti je nešto što nitko ne želi.

Jedna mlada mama iz Engleske, Sammie Welch, shvatila je kako je najbolji način da izbjegne dramu i frustracije u kojima su djeca jako dobra, da okupira pozornost svog sina.

Dok je bila u vlaku sa svojim trogodišnjim sinom Rylanom i strancem u redu pored nje, dala je sve kako zaokopirala sinovu pozornost. Nije željela da Rylan pravi probleme tijekom vožnje u vlaku punom odraslih koji jedva čekaju doći kući.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Igrala je igrice sa svojim sinom, pitala ga o njegovom danu i čak mu tiho objašnjavala kako je lijepo ponašanje važno na javnim mjestima kao što je vlak.

Rylan se sve više opuštao i umjesto da bude “naporno” dijete u vlaku, bio je primjer savršenog dječaka.

VIDI OVO: Svi u crkvi su ubacili svoj prilog, a ovaj čovjek je ostavio i jednu poruku

Pročitala je poruku:

“Popij piće na moj račun, ti trebaš biti uzor svojoj generaciji, pristojna si i učiš sina dobrim manirama.”

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Kao da to nije bilo dovoljno, napisao je još nešto s druge strane:

“P.S. Ja imam kćerku tvojih godina, netko je isto to jednom radio s njom. Nadam se da će i ona biti dobra majka kao ti kada bude imala djecu.”

To je bio najveći kompliment koji je netko mogao dati Sammie. Dala je sve od sebe za odgoj svog sina i bilo je divno da je to netko prepoznao.

Sammie je počela plakati. Bila je inspirirana njegovom porukom i bilo joj je žao što je otišao a da mu se nije zahvalila.

VIDI OVO: Stjuardesa primijetila čudan par na letu i djevojčici ostavila poruku: Istina ju je zaprepastila

Nakon što je sve objavila na Facebooku, saznala je da je čovjek Ken Saunders (50) i kao što je i pisalo, otac je kćerki njezinih godina.

Srećom, Ken je vidio njezinu objavu u novinama i pitao ih da ga spoje ponovno s njom.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Napisao je:

“Jednostavno ne mogu vjerovati. Tamo je bila ova velika priča. Bilo je nestvarno i poslao sam poruku mojoj kćerki Romani da je upozorim kako sam opet učinio nešto sramotno.”

Sammie, Rylan i Ken su se konačno sreli ponovno i imala je priliku zahvaliti mu se. Sammie je objasnila Kenu da su njegove riječi i novac više od lijepe geste i one su joj potvrdile ono što joj je trebalo:

“Cijelo vrijeme sam mislila da ne radim stvari kako treba sa Rylanom – svo vrijeme. Brinula sam se – jesam li prestroga prema njemu? Jesam li preblaga prema njemu? Toliko sam se trudila to shvatiti. Zato mi je toliko značilo kada mi je nerko rekao da to dobro radim.”

Ken je dokazao da i najmanje djelo može utjecati na nekoga.

NAJNOVIJE!