Sa samo sedam godina bila je prisiljena gledati majku kako “vodi ljubav” s vođom sotonističkog kulta!

Njezina majka bila je članica sotonističkog kulta. Do 18. godine života spavala je s 1, 800 muškaraca. Annabelle Forest, kako se naziva, uvučena je u taj bolestan kult sa samo sedam godina. Natjerali su je da gleda kako joj vlastita majka “vodi ljubav” s kolovođom sotonista, Colinom Batleyom, piše Daily Mail.

Do 11. godine dva put je silovana, a s 14 godina prisiljena je na grupni seks u kojemu je sudjelovala i njezina majka. Stravičan događaj odvio se u njihovoj kući u blizini Walesa, u gradu Llanelli, a sudjelovali su i susjedi.

Colin Batley i Jacqueline Marling, majka nesretne djevojke završili su u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja djevojčice.  U zatvoru je završila i žena kolovođe sotonista koja je seksualno zlostavljala jednu djevojčicu i jednu prostitutku.

Na suđenju 2011. godine saznalo se kako je ovaj monstrum, koji je u to vrijeme bio oženjen i živio u istoj ulici, samo u drugoj kući, nosio dugačke halje s kapuljačom i zavijao prije grupnog seksa s ženama i djecom.

Svake nedjelje navečer, u njegovom dnevnom boravku, gdje je na “oltaru” držao zmije, skupljali bi se okultisti i “slavili”.

Annabelle danas ima vlastitu obitelj i odlučila je otkriti potpunu istinu o svojoj majci i kolovođi sotonista koji su osuđeni na tek 11 godina zatvora. Nedavno su objavljeni njezini memoari u kojima iznosi i kako je bila prisiljavana na prostituciju kako bi kultu osigurala novce.

“Ništa me ne može više povrijediti nego što me povrijedila vlastita majka i taj čovjek. Moja majka bila je zla žena i to joj nikad neću oprostiti”, kazala je.

Uvrnuta ideologija ovog monstruoznog para temeljila se na idejama sotonista Aleistera Crowleya. Vodeći se njegovom filozofijom tjerali su i uvjeravali djecu da se kroz seks dokazuju njihovom bogu.

“Bilo mi je 11 godina kad me prvi put silovao, a najgore od svega bilo je što me natjerao da vjerujem kako je to bio moj izbor”, kazala je Annabelle.

“Bilo je grozno i bolno, najgore što mi se ikad moglo dogoditi, ali to je bio moj put – tako mi je govorio i upozoravao da ako to ne napravim ću ići u Abyss, našu verziju pakla”, priznala je.

“Colin je znao kako manipulirati ljudima i natjerati te da vjeruješ svemu što govori”, kazala je dodajući kako ga nikad nisu smjeli gledati u oči.

“Vladao je našom malom zajednicom, s čvrstom voljom i sa strahom da ako ga ne poslušamo ćemo uvrijediti bogove”, prisjeća se.

Nakon što ju je majka seksualno zlostavljala sa 14 godina, Annabelle je pokušala samoubojstvo. Nakon tog monstruoznog čina, prisjeća se Annabelle, ovaj monstrum pitao je djevojčicu je li uživala, a ona je znala što mora odgovoriti – DA.

No iznutra se osjećala kao da umire, kazala je. “Bila sam školarka danju, seksualni rob noću” – nije više mogla i odlučila se ubiti.

Kad je imala 17 godina, godinu dana nakon što je njezina majka rodila ovom monstrumu dijete, pobjegla je od kuće. Majku i monstruma nije vidjela do 2011. godine kad su se našli na suđenju. Otišla je vidjeti majku u nadi da će se pokajati, reći da je bila začarana, no ona to nije učinila. Pitala ju je što radi tu. Tad je shvatila koliko je zla i da se ne kaje za ništa.

Annabelle danas ima dvoje djece i sretna je. Svojim memoarima nada se da će spriječiti i upozoriti na ovakve morbidne kultove.