6 stvari koje ne smijete činiti svom muškarcu
Foto: Pixabay

Postoje milijuni članaka na internetu koje su muškarci pisali muškarcima i žene ženama, te isto toliko članaka koje su napisali muškarci ženama, i obrnuto. Neki su jako dobri, no većina baš i nisu.

Naša nada je da inspiriramo, izazivamo i pozivamo jedni druge da budemo ono što trebamo biti.

Muškarci, nadam se da cijenite mnoge načine na koje ste nadareni, pozvani i blagoslovljeni. Nadam se da jednako tako cijenite i ljepotu različitih darova, poziva i blagodati žena koje vas okružuju.

Muškarci, nadam se da ljubite ispravno. Nadam se da ljubav pokazujete i riječima i djelima. Nadam se da ljubite svojim snažnim rukama koje pružaju nježne dodire i velike snažne zagrljaje dozvoljavajući da vaša prsa budu ugodan jastuk. Nadam se da ljubite na velike i male načine, znajući da vas to što pokazujete svoju ljubav čini samo većim muškarcima, a ne manjim.

Muškarci, nadam se da pokazujete svoje emocije. Nadam se da znate da je u redu plakati, biti osjetljiv, pokazati da nemate uvijek sve pod kontrolom. Nadam se da ste ludo razdragani kada vaš sportski tim pobijedi, kao i jednako uzbuđeni kada vaša kćer napravi svoje prve korake ili kada vaša djevojka potvrdno odgovori na vaše veliko pitanje.

13 stvari koje očekujem od svakog kršćanskog muškarca
Foto: Pixabay

Muškarci, nadam se da ste za ozbiljno prihvatili vodstvo. Nadam se da razumijete koliko je vaša uloga važna, kao i način na koji ju ispunjavate. Nadam se da pokazujete integritet u svemu što činite i govorite, nikada ne birajući lakši ili kraći put samo kako biste nastavili dalje. Nadam se da shvaćate da vas drugi gledaju, i da to uzimate ozbiljno na način koji vas izaziva da časno ispunjavate svoj zadatak.

Muškarci, nadam se da ste ludo zaljubljeni u svog Stvoritelja i Spasitelja. Nadam se da ste mu dozvolili da bude Gospodar vaših života, čak i ako to znači ustupanje Njemu kormila vašeg života da upravlja i vodi. Nadam se da ga slavite beskrajno i slijedite ga svim srcem. Nadam se da nikada ne sakrivate ili izbjegavate dijeliti svoju vjeru, već ju živite kao izvršitelji Riječi.

Muškarci, nadam se da uvijek imate srce za pustolovinu. Nadam se da uvijek istražujete s neugasivom znatiželjom, znajući da je ovaj svijet pun dobrote i blaga kojeg tek treba na raznim mjestima otkriti.

6 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život

Muškarci, nadam se da u svemu što radite ostale tretirate ravnopravno. Nadam se da ponizno priznajete da vas vaš spol ili vaša boja kože ili vaša nacionalnost ne čini većim ili manjim od onoga tko je pokraj vas. Nadam se da se čvrsto držite toga da u svemu postupate pravedno i pošteno.

Muškarci, nadam se da znate da ste cijenjeni. Nadam se da znate da ste voljeni. Nadam se da znate da vas ovaj svijet treba i da bez vas ne bi bio isti. Nadam se da znate da je vaša hrabrost promijenila povijest i da možete odvažno nastaviti mijenjati ovaj svijet na bolje.

Muškarci, nadam se da znate svoju vrijednost i da se odbijate pomiriti sa svime što je manje od toga. Uvijek je bilo žena do kojih je lako doći, koje je lako pridobiti i lako imati. Ali postoje i žene koje čekaju, čuvaju se za one dobre poput vas, i nadam se da se možete kontrolirati i oduprijeti onome što je lako i primamljivo kako biste slijedili pravu ljepotu i vrijednost.

Muškarci, nadam se da uvijek pokazujete poštovanje. Iskreno, milosrdno, ponizno, radikalno poštovanje.

Muškarci, nadam se da pronalazite ravnotežu između rada i odmora. Znam koliko naporno radite i znam da su vaši bližnji zahvalni za vašu posvećenost izdržavanju i vašem poslu. Također znam da trebate odvojiti vrijeme, uzeti vrijeme za sebe, vrijeme u kojem ćete se odmoriti i opustiti. Rezultat će biti takav da ćete u onom što radite biti još bolji.

Muškarci, nadam se da vas nada nikada ne napušta. Kada vas pogodi katastrofa ili tragedija udari vaš dom, a svijet izgleda kao da se raspada ispred vaših očiju, nadam se da nikada ne gubite nadu.

Muškarci, nadam se da gledate pozitivnu stranu i tražite dobro, čak i kada se čini da prevladava zlo i nered. Nadam se da pronalazite radost u svakoj kušnji, sunce kroz oluju i obećanja o novom životu, čak i kad ste suočeni sa smrću.

Ne mogu govoriti u ime svih žena, ali vam mogu reći ono što mislim, a to je ovo: Muškarci, zahvalna sam za vas. Zahvalna sam za sve što radite za ovaj svijet, ono što znam da ja nikad ne bih mogla. Zahvalna sam Bogu za vaša srca, vaš rad, vaše ideje i vašu strast. Zahvalna sam da, iako sam toliko različita od vas, živim i radim zajedno s vama dok nastavljamo naš životni put.

Budimo uvijek suigrači i partneri, znajući da su žene i muškarci mnogo bolji kada su zajedno usklađeni nego što bismo to mogli biti pojedinačno. Muškarci, vi oblikujete društvo na više načina nego što bih ja to ikada mogla, i toliko sam uzbuđena zbog načina na koje ćete nastaviti mijenjati ovaj svijet. Neka to uvijek bude za dobro i na slavu Božju.

Autorica: Rachel Dawson; Prijevod: Vesna L.; Izvor: Ibelieve.com