Suprugu je živcirao muž koji puno radi, no tada je čula njegov razgovor s njihovom kćerkicom

Suprugu je živcirao muž farmer koji svaki dan puno radi, no sve se promijenilo kada je jednog dana čula njegov razgovor s kćerkicom.

Često puta, kada je posao zahtjevan, nije teško samo radniku nego i njegovoj obitelj. Ovo je posebno istinito za farmere, s obzirom da je njihov posao vrlo iscrpan.

U objavi na Facebooku, jedna je žena farmera napisala svoje iskustvo koje joj je otvorilo oči, nakon što je vidjela muža poslije zaposlenog dana. U objavi je pisalo:

„Bila sam umorna. Bila sam iritirana. Poslala sam mužu poruku i rekla mu da znam da to neće ništa promijeniti, ali da mi je dosta toga koliko radi i što ja sve radim sama po kući. Puno radno vrijeme, kuhanje večere, kupanje djece, putovanje vikendom bez njega, održavanje kuće, svega mi je dosta.

Tijekom sezone sadnje i žetve imala bih mali trenutak (ok njih nekoliko) kada bi on došao, uzeo si jelo, sjeo sam i pojeo. Bio je umoran, bilo mu je vruće, i bio je iscrpljen.

Umjesto da se žali, rekao bi da mu je žao što sam umorna i što se tako osjećam. Charlotte mu se pridružila i udavila ga pričom, čak mu je pojela i većinu večere.

Nije se žalio. Razgovarao je s njom, a meni je sinulo.

VIDI OVO: 15 stvari zbog kojih se odmah trebate prestati živcirati

Želim li ga vidjeti više od jednog sata u danu? Da. No ljubav koju ima prema svome poslu nešto je na čemu se može zavidjeti.

Farmeri rade u nezahvalnoj struci. Uvijek je riječ o organskom ovom, bez GMO-a onom. A da ne govorimo o stresu Majke Prirode.

Ovo je čovjek koji radi kako bi održao 4 generacije krvavog znoja i suza, a svojoj djeci želi pokazati vrijednost truda i discipline. Zato, iako sam frustrirana, trebala sam se osjećati zahvalno.

Mogu sjesti za večerom i poslušati doživljaje svoje djece. Mogu im spremiti kupku i slušati kako se hihoću i smiju. Mogu se maziti s njima i voljeti ih 3 sata duže od njega. On je taj koji se žrtvuje a ne ja.

Trudit ćemo se iz dana u dan, do idućeg kišnog dana kada ćemo imati nekoliko sati više s našim vrijednim radnikom. U međuvremenu, kada idući put obučete udobnu majicu od pamuka, ili jedete ukusnu svježu hranu, zahvalite poljoprivredniku.

Gdje bismo bili bez njih?“

NAJNOVIJE!