9 mjeseci je svakodnevno trčao, a promjene su nevjerojatne

Svakodnevno trčanje može i vama pomoći!

YouTuber BillyTheTitan pred sebe je postavio vrlo zanimljiv izazov. Odlučio je skinuti višak kilograma trčanjem na traci. Kako ne bi posustao, sve je bilježio kamerom i napredak objavljivao na YouTubeu. Dva videa njegovih rezultata su postala viralna.

Izazov je počeo u siječnju prošle godine. Imao je 108 kilograma. Svakoga dana bez majice je trčao po traci kako bi pokazao vidljive promjene na svom tijelu. Do svibnja je imao 90 kilograma. Nakon pola godine, skinuo je 21 kilogram.

Trčao je bez prestanka 9 mjeseci

Trčao je bez prestanka devet mjeseci, riješio se 23 kilograma, a onda mu je tijelo počelo govoriti da je vrijeme za pauzu.

POGLEDAJTE 8 nevjerojatnih načina na koje svakodnevno trčanje može preobraziti vaše tijelo i mozak

„Shvatio sam da moram odmoriti. Nisam se osjećao dobro. Pokušavao sam raditi svoj stalni posao i još nekoliko projekata sa strane, svakodnevno vježbati, a imao sam i neke osobne probleme“, napisao je u opisu videa.

Nije potpuno odustao od vježbanja, već je uzeo odmor.

Svakodnevno trčanje ga je u potpunosti preobrazilo

„Pokušat ću održavati tjelesnu težinu. Mislim da je važno predahnuti kad shvatite da vam je to potrebno“, dodaje Billy.

To se isplatilo. Nije se predao i danas je zdrav muškarac težak 83 kilograma. Na svom fitness putovanju riješio se ukupno 25 kilograma. Objavljuje razne savjete poput načina kako trčati ili uspoređuje trčanje na kućnoj traci i onoj u teretani, prenosi Index.

VIDI OVO: 9 uvjerljivih razloga zašto trebate početi trčati svaki dan

Svakodnevno trčanje može i vama pomoći! Pokušajte!