Svećenik spomenuo mladoženjinu sestru i “sabotirao” vjenčanje: Čekao je 13 godina na ovo

Katolički svećenik je prilikom vjenčanja spomenuo mladoženjinu sestru u koju je bio zaljubljeno preko ušiju. Čekao je 13 godina da “sabotira” vjenčanje svog prijatelja.

David Moses (27), katolički svećenik je na dvije minute “ukrao slavu” na vjenčanju svog ponajboljeg prijatelja Zachary Harveya.

Naime, neposredno prije nego što ga je trebao vjenčati, Moses je odlučio održati kraći govor tijekom kog je malo “prelistao” njihovu prošlost i evocirao uspomene, što je do suza nasmijalo okupljene u crkvi.

Svećenik je spomenuo mladoženjinu sestru u koju je bio zaljubljen

Najprije mu je spomenuo sestru, a zatim i djevojku u koju su obojica bili zaljubljeni.

– Tako sam zahvalan što poznajem Zacharyja i cijelu njegovu obitelj, i to još od ranog djetinjstva. Moram reći da su Zacharyjeva sestra Meghan i njezin suprug Tyler bili prvi par koji sam vjenčao. A ako ćemo dalje u prošlost, Meghan je bila moja prva ljubav. Bio sam u nju zaljubljen do ušiju, tamo još u drugom razredu osnovne škole. Tyler, ne brini, prebolio sam je, ima već nekoliko mjeseci – kazao je u uvodu simpatični i vrlo duhoviti svećenik, koji je potom “navalio” na Zacharyja.

– Zachary i ja smo zajedno bili i na početku srednje škole. Tada sam otprilike mjesec dana bio u vezi s jednom djevojkom, ali je prekinula mnom i započela vezu sa Zacharyjem. Da, da, tako je bilo, Zachary mi je oteo djevojku – dodao je svećenik David.

David Moses

On je dodao da od tada planira osvetu i da će mu sada, 13 godina kasnije, sabotirati vjenčanje, a svojim govorom je do te mjere razveselio ljude da su zasigurno pomislili kako se nalaze na nekoj stand-up komediji.

Američki mediji ističu da je Moses pristupio svećeničkoj službi kada je napunio 18, te da ga vjernici vole jer prenosi Kristove riječi na moderan način i uz mnogo izvanrednog humora.