Tri biblijska proročanstva su se ispunila u nekoliko mjeseci?

Jesu li ovi događaji uistinu ispunjenje biblijskih proročanstava?

Posljednjih nekoliko mjeseci ostvaruju se neka biblijska proročanstva pa pojedini židovski starješine tvrde da Isus dolazi jako brzo. Međutim, s druge strane neki tvrde da ne dolazi Isus, nego tek Antikrist koji će izazvati apokalipsu dok Isus dolazi tek nakon tog vremena.

Prvi znak je činjenica da je nakon 2 tisuće godina u rujnu ove godine u Svetoj Zemlji oteljena savršena crvena junica, bez mane a to prema židovskoj Bibliji znači da će se Židovi nakon 2000 godina vratiti u Izrael, sveti Hram će biti ponovo izgrađen, (za Antikrista).

U Izraelu nakon 2.000 godina rođena crvena junica koja će označiti početak izgradnje Trećeg Hrama
Snimka zaslona: YouTube

Antikrist će ustati i vladati svijetom, a bitka Armagedon će početi u blizini Izraela. Nakon tih dana tame i velike patnje – dolazi Isus.

Prije nekog vremena ispunjeno je i proročanstvo starozavjetnog proroka Ezekiela koji je prorokovao je da će Mrtvo more na kraju vremena biti puno riba, odnosno da će pred kraj svijeta, slane vode ponovo biti pune života.

PROČITAJTE: Mrtvo more ispunjava biblijska proročanstva posljednjeg vremena?

Prema Ezekielu 47, 8-9, “bit će vrlo velika mnoštva riba”. Naime, razina Mrtvog Mora je viša od 400 metara ispod razine mora i predstavlja najnižu točku na Zemlji.

Zbog preslanog okruženja, to je mjesto gdje ne obitavaju živa bića, osim nekih bakterija. Zato se tako i zove. Sada Mrtvo more oživljava, navodno su otkriveni izvori svježe vode i u njoj su se pojavile ribe.

Noam Bedein, izraelski fotoreporter prošli je mjesec objavio slike živih stvorenja u malim ponikvama oko Mrtvog mora. On tvrdi da je na istom mjestu uočio i biljke.

– Ovo mjesto je prokleto u biblijskim vremenima, a sada možete tu doći i vidjeti ribe na mjestima gdje se voda povukla. O svemu tome pričao je Ezekiel – rekao je Bedein, a prenose 24sata.hr.

Mrtvo more ispunjava biblijska proročanstva; Snimka zaslona: YouTube

Treća neobična pojava, odnosno treći znak da je kraj svijeta i dolazak Mesije blizu, je zmija koja je prošli tjedan ispuzala iz kamena na izraelskom Zidu plača i prekinula molitvu. Izazvala je paniku među vjernicima. Navodno je pokušala napasti goluba što neki tumače kao simbol da živimo u opasnim vremenima, piše Dnevno.hr.