Jim Woodford svjedoči kao je na smrtnoj postelji imao viziju pakla i raja gdje je upoznao Isusa koji ga je izliječio i promijenio mu život.

Pandemija koronavirusa je mnoge okrenula Bogu. Jedna od tih osoba je i Jim Woodford koji je imao čudesno iskustvo dok je bio korak udaljen od smrti. 

„Sve stvari za koje sam mislio da su samo neka luda i stara legenda. To je stvarno. To je dimenzija koja postoji. Nešto daleko od ičega što sam mogao zamisliti mi se događa“, rekao je Jim. 

Prije ovog iskustva, Jim je bio vrlo materijalistički orijentirana osoba, čak mu je nadimak bio „dijamantni Jim“, samo je htio novac i luksuzan život za svoju obitelj. Ništa mu nije bio problem, rekla je i njegova supruga Lorraine. 

Jim je objasnio: „Mislio sam da je to bio moj način da supruzi pokažem koliko ju volim i koliko marim za našu obitelj. Htio sam im dati sve“. 

VIDI OVO: ZASTRAŠUJUĆE: Ovo su posljednje riječi ljudi koji su umrli bez vjere u Boga

No, Lorraine, koja je bila kršćanka, molila se za više. Molila se da mu Bog promijeni srce i dovede ga Isusu kako bi se okrenuo od materijalizma. 

Tijekom godina Jim se udaljio od obitelji zbog svoje potrage za materijalnim. 

Rekao je: „Budio bi se u noći i razmišljao je li to sve? Je li to sve što postoji?“ 

Umirući čovjek koji nije mario za Boga na smrtnoj postelji upoznao Isusa 1

Sa 61 godinom mu je dijagnosticiran Guillian-Barre sindrom – rijetka, neizlječiva bolest koja rezultira kroničnom boli. 

Jim je slijedećih pet godina pio snažne lijekove za bol. 

Njegova je supruga rekla kako je to utjecalo na njega: „Postao je vrlo ljuta osoba. Bol ga je obuzimala.“ 

Jim je dodao: „Niti jednom mi nije palo na pamet da pogledam prema gore i zamolim Boga za pomoć. Ne ja, dijamantni Jim“. 

U travnju 2014. godine Lorraine se očajnički molila za svog supruga. Rekla je da se molila, ali da promjena nije dolazila tako da je Bogu rekla da ga možda mora slomiti kako bi ga ponovno sastavio. 

Taj isti mjesec Jim je uzeo jako veliku količinu lijekova protiv bolova te je otišao pregledati zemljište koje je prodavao. Tada je osjetio tešku bol. Uskoro nije mogao disati. Opisao je to kao da se oko njega dizala voda. Tada je po prvi put zavapio Bogu. Rekao je: „Bože, oprosti mi. Oprosti mi!“. 

VIDI OVO: Je li moguće da se nevjernik spasi nakon smrti?

Kada se Jim nije vratio kući, Lorraine je nazvala policiju. Jim je pronađen u svom kamionu u teškom stanju. Priključen je na aparate za održavanje života. Zadobio je teške ozljede mozga te su mu se svi organi ugasili. 

Lorraine se užasnula. 

No, Jimu se u tom trenu događalo nešto nevjerojatno. Rekao je: „Pogledao sam desno i vidio predivnu prirodu punu cvijeća. Tada sam pogledao na lijevo, a trava je polako postajala smeđa i spaljena te je nestala u ponoru. Tamo sam vidio najužasnije biće koje ste ikada mogli zamisliti. Pogled u njegovim očima bio je mržnja prema meni i cijelom čovječanstvu. No, tada sam se okrenuo prema svijetlu, podignuo sam ruke prema nebu i zavapio Bogu za pomoć.“ 

Tada su ga tri anđela odnijela u Raj. Rekao je: „Shvatio sam da gledam u samog Isusa Krista, Sina Božjega. On me je pogledao tim ljubičastim očima i upitao što sam učinio sa životom koji mi je Bog dao. Nisam znao kako odgovoriti. No dok sam gledao u Njegove oči, On mi se nasmiješio. Nasmiješio mi se. On me je poznavao. Osjetio sam takvu intenzivnu ljubav i oproštenje za mene, koji nisam ništa zaslužio. I to je bio taj trenutak – bio sam Njegov, zauvijek. Što god da postanem, bit ću Njegov. Volio sam Ga i On je volio mene“. 

VIDI OVO: Posljednje riječi umirućih ljudi: Kako izgleda smrt vjernika?

Jim je htio ostati, ali je Isus imao druge planove za njega. Rekao mu je: „Idi i reći svojoj braći i sestrama o čudima koje smo ti pokazali“. 

Našao se u bolnici vičući iz dubine pluća. Prestrašio je sve medicinske sestre. 

Od tog trena Jim je bio izliječen. Prvenstveno duhovno, ali i fizički. Iako još ima bolest, nije u bolovima. Život mu je sada okrenut u pravom smjeru – prema Isusu Kristu kojeg želi pronijeti svijetom.