Anđeo se pojavio u bolnici, umiruća djevojčica je ozdravila

Da i danas čuda postoje dokaz je ovaj slučaj iz bolnice. Umiruću djevojčicu je navodno posjetio anđeo nakon čega je ona ozdravila.

Prije nekolikog godina obitelj Chelseie Banton došla je u bolnicu oprostiti se od umiruće djevojčice. Tada je majka na ekranu vidjela svjetlo, a Chelsea je ozdravila.

Djevojčica je oboljela od upale pluća i s teškom infekcijom završila u bolnici u Sjevernoj Karolini u SAD-u. Liječnici su je priključili na respirator i dali joj još 36 sati života. Njezina obitelj okupila se u bolnici kako bi se oprostili.

U jednom trenutku medicinska sestra upozorila je majku Colleen Banton da pogleda na ekran sigurnosne kamere. ”Na ekranu se vidjelo jako svjetlo. Pogledala sam i rekla: ‘Moj Bože. Izgleda kao anđeo!” – prisjetila se Colleen, koja je uspjela fotografirati svjetlosnu figuru.

VIDI OVO: Anđeli čuvari: Postoje li i što Biblija kaže o njima?

Nedugo nakon toga Chelsea je, na iznenađenje liječnika, počela samostalno disati. Dva tjedan poslije potpuno se oporavila te su je pustili kući.

Božić i svoj 15 rođendan proslavila je u krugu obitelji.

”Taj dan je padala kiša i sunce se nije naziralo. Svjetlo se pojavilo samo u njezinoj sobi. Tako nešto mijenja ljude. Sada na sve gledam drukčije i znam da Bog brine o nama” – rekla je majka Colleen, a fotografije anđela na kameri obišle su svijet, prenosi Dnevno.