Iako društvenim mrežama često pripisujemo mnogo negativnih osobina, i tamo nalazimo mnoge dirljive priče. Među njih svakako spada i priča o Jane Kim i njezinom sinu Brianu koji su se ponovno sreli nakon dugih 40 godina.

Njihov susret u zračnoj luci pratilo je više od sedam milijuna korisnika na TikToku. U njemu se majka i sin čvrsto grle, a Jane glasno plače od olakšanja i sreće.

Govoreći za Good Morning America, prisjetila se ponovnog susreta sa svojim najstarijim sinom. “Bila sam iznimno emotivna što sam ponovno mogla vidjeti svog sina”, prisjeća se. “Zahvalna sam što je izrastao u finu osobu.”

Nakon razvoda izgubila je kontakt sa sinom

Jane je prije nekoliko desetljeća emigrirala iz Koreje u Sjedinjene Države. Ona i njezin suprug razveli su se kad je Brian imao nešto više od dvije godine. Jane ga je pokušala povesti sa sobom, no bivša ju je svekrva uvjeravala da bi dječaku bilo bolje u okruženju koje on već poznaje.

“Financijski su živjeli tako dobro, a ja nisam imala ništa, pa sam ostavila bebu s njima. Mislila sam da ga mogu posjećivati ​​kad god poželim.” Ubrzo nakon toga obitelj njezina bivšeg supruga zabranila joj je kontakt s Brianom.

“Bilo je stvarno bolno”, prisjeća se. Nikada nije mislila da će ponovno vidjeti svog sina nakon ovog bolnog iskustva.

Nakon razvoda izgubila je kontakt sa sinom

Brian je rekao da ga je njegova obitelj prvi put odvela u Koreju kada je imao tri godine. Vratili su se u SAD 1989., a on je živio s ocem i maćehom, za koju je mislio da mu je prava majka.

Šokantna spoznaja pogodila ga je u trećem razredu kada je u sestrinom dnevniku pročitao da navodna majka nije njegova prava majka.

S druge strane, unatoč tome što joj je zabranjeno viđati sina, Jane je svih ovih godina preko prijatelja tajno dobivala neke informacije o sinu. Kad je Brianov otac umro, majka i sin su se na kraju ponovno povezali.

Telefonski razgovor koji je trajao nekoliko sati

“Na dan sprovoda [zajednički prijatelj; op. p.] mi je prišao, dao mi komad papira i rekao: ‘Ovo je telefonski broj tvoje mame, nazovi je’”, prisjeća se Brian. Jane zatim dodaje da nije mogla čekati Brianov poziv i umjesto toga mu je ranije napisala poruku. Kada su se čuli, njihov telefonski razgovor trajao je nekoliko sati.

Jane je potom za telefonski poziv rekla svom mlađem sinu Edu, influenceru koji vodi popularni TikTok profil The Korean Mama. Na njemu dijeli razne videe u kojima se u glavnoj ulozi pojavljuje i Jane. Zajedno obilaze nove gradove i kušaju domaće specijalitete.

U to su vrijeme planirali put u Palm Springs, ali kad je Ed saznao da mu polubrat živi u Los Angelesu, promijenio je planove u zadnji tren te su on i njegova majka otputovali k njemu.

Jane se sjeća kako joj se srce slamalo kada je upoznala svog najstarijeg sina. Brian je pak rekao kako nije očekivao ovako emotivan susret.

U nastavku pogledajte kako je izgledao susret majke i sina nakon 40 godina razdvojenosti.

Video koji je Ed objavio izazvao je veliku pozornost. Kako je rekao, dobio je mnogo poruka od pojedinaca koji su se našli u sličnim okolnostima. Dodao je: “Iz tog razloga, stvarno mi je drago što sam objavio taj video. Mislim da je također pružio puno iscjeljenja za mnoge ljude. Samo sam jako uzbuđen vidjeti kamo nas sve ovo vodi.”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare