Pastor je zamolio mladenku da se makne, a zatim se mladoženja obratio njezinoj sestri

Pastor koji je vjenčao par je zamolio mladenku da se makne. Tada se mladoženja s predivnim riječima obratio njezinoj sestri. 

Od trenutka kada je Hannah došla na ovaj svijet, njezina starija sestra Ashley znala je da će biti nerazdvojne. No, kako je Ashley odrastala, počela je uviđati da njezina sestra nije kao druge djevojčice.

Tada su ju roditelji posjeli i objasnili joj da Hannah ima Downov sindrom. Od tog trenutka Ashely je odlučila da je njezin posao da uključi svoju sestru u sve što radi i da ju vodi gdje god da ide.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

To je pogotovo postalo istinito kada je Ashley počela hodati s Willom. Kako je njihova veza postajala ozbiljnija, Ashely je jasno naglasila da, gdje god da ona ide, ide i Hannah.

VIDI OVO: Što je Downov sindrom? Kakva je to bolest i kako nastaje?

Umjesto da pobjegne od te ideje, Will je prihvatio Ashley i njezinu sestru sa srcem punim ljubavi. Znao je koliko Hannah znači Ashley te ju je uskoro počeo voljeti kao vlastitu sestru.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Tijekom godina veza Willa i Ashley nastavila je rasti te je ostao samo još jedan korak – brak. Will je znao savršen način na koji će zaprositi svoju buduću suprugu. Isplanirao je profesionalno fotografiranje na livadi te je pozvao Hannah i Ashley.

Najprije je kleknuo na jedno koljeno i pitao Ashley da se uda za njega. Naravno da je rekla da! Tada se okrenuo Hannah i pitao ju da mu zauvijek bude najbolja prijateljica.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Vrištala je od uzbuđenja i bila je presretna što može biti dio tako posebnog trenutka. Willova želja da uključi Hannah nije još bila gotova.

Dok je Ashley uvijek gledala na svoju sestru kao na blagoslov, Will je uskoro počeo isto to osjećati.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Na dan vjenčanja, Will je htio reći posebne zavjete koje je pripremio za Hannah. Ono što joj je Will obećao bilo je u potpunosti predivno. Pogledajte Willove predivne zavjete u priloženom videu.