NaslovnicaVideoTri žene su pokazale zadivljujuće vokalne sposobnosti izvedbom omiljene pjesme

Tri žene su pokazale zadivljujuće vokalne sposobnosti izvedbom omiljene pjesme

Tri žene pokazale su svoje zadivljujuće vokalne sposobnosti tijekom sjajne izvedbe omiljene pjesme “Hallelujah”.

Glazba je vrlo moćan medij za prenošenje poruka, ideja i osjećaja. Svojim notama, akordima, ritmovima, glazba može izazvati čitav niz emocija kod slušatelja i izvođača.

Isječak objavljen na YouTubeu prikazuje tri žene kako ulaze na pozornicu, sve nose vrlo slične, ali prekrasne bijele haljine, dok orkestar svira uvodne note pjesme “Hallelujah” Leonarda Cohena.

Nekoliko trenutaka nakon dolaska na pozornicu, tri žene – Carmen Monarcha, Carla Maffioletti i Mirusia Louwerse – počinju izgovarati tekst pjesme, prema opisu videa.

Zvuče izvanredno dok pjevaju pred ogromnom publikom, koja u potpunosti uživa u veličanstvenim zvukovima koji dolaze s pozornice. Postoji nekoliko slučajeva u cijelom isječku u kojima su članovi publike uhvaćeni kako pjevaju, njišu se i čak plešu uz slatku glazbu.

Stihovi pjesme, objavljeni 1984., spominju i aludiraju na nekoliko središnjih ličnosti iz Biblije. Početni stih pjesme spominje Davida, skromnog pastira koji će kasnije postati kralj Izraela. “David je igrao i to se svidjelo Gospodinu.”

U početnim stihovima drugog stiha, stihovi se također pozivaju na odlomke iz 2. Samuelove 11, kada je David ugledao Bat-Šebu kako se jedne večeri kupa.

“Hvalite Jahvu jer dobar je Jahve, pjevajte imenu njegovu jer je ljupko!” (Psalam 135,3 )

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare