„Vidio sam oca u raju, bio je s Bogom!“ Majka se iznenadila kada je čula dječakovu priču

„Vidio sam oca u raju, bio je s Bogom!“ To je ono što je petogodišnji dječak rekao svojoj majci jedno jutro nakon što se probudio iz sna.

Dječak imenom Kieran rekao je majci Uyen „Wyn“ Tran o svoj živahnom snu tek nekoliko dana nakon što je njegov otac Ton podlegao raku, kako izvještava God Reports.

Smrt supruga 13. veljače 2014. potresla je Wyn koja je mislila da će Bog uslišati molitve nje i njenih bližnjih koji su se molili da suprug preboli svoju bolest, koliko god ona bila smrtonosna.

Zbog svoje čvrste vjere da će joj Bog izliječiti supruga, njegova je smrt potresla njenu vjeru. „Držala sam se za to (vjeru u njegovo izlječenje) svakom trunkom svoje vjere. Kada je zaista preminuo, nisam to mogla shvatiti“, rekla je.

Bog je odgovorio na njen zahtjev kroz njihovog sina Kierana.
Nakon što je čula sinovljevo prisjećanje sna, pitala ga je kako Bog izgleda.
„Imao je dugu kosu, izgledao je kao Thor i bio je sav u bijelome“, rekao je Kieran.

Rekao je da mu je i otac bio odjeven u bijelo, s bijelim cipelama i bijelim šeširom, za kojeg Wyn misli da bi mogla biti aureola na glavi.

„Bilo je kao da je tati rođendan, i svi su pjevali i pljeskali u slavlju“ nastavio je Kieran.

VIDI OVO: Kako izgleda raj? Biblija nam otkriva nekoliko važnih stvari

Dječak je isto tako rekao majci da „tata je s Bogom“ i da je sjedio „s Bogom koji mu je ispričao šalu te su se smijali.“

”Vidio sam dvije rupe na njegovim zglobovima.”

„Vidio sam dvije rupe na njegovim zglobovima. Jedna je rupa bila ovdje a jedna ondje. Krvario je, mama, ali nije plakao“, Kieran je rekao majci.

Obitelj na okupu dok je otac bio živ
Obitelj na okupu dok je otac bio živ; Foto: Godreports.com

Wyn je bila iznenađena sinovljevim opisom Boga, kako ga je u snu vidio. Nije rekla sinu da je Isus bio razapet kroz zglobove. Štoviše, oduvijek je smatrala da su čavli kojima je Isus razapet prošli kroz dlanove njegove ruke.

Kasnije je istraživala i saznala da je Isus razapet kroz zglobove, činjenica koju njezin mladi sin nije mogao nikako znati.

Kieran je majci rekao i o drugim stvarima koje je vidio u snu, duge, životinje, „insekte koji ne grizu“, svjetlo u raju, osjećaj mira kojeg se najjasnije sjeća.

Wyn je rekla kako svog sina nikada nije učila o tim stvarima, pogotovo o konceptu mira, koji bi bio težak za shvatiti djeci njegovog uzrasta.

Tada je shvatila da je ono što joj je sin rekao „u skladu s onim što je Colton Burpo opisao u „Heaven is for Real“ (Raj zaista postoji), knjiga koju njezin sin još nije čitao.

Wyn je tada pokazala sinu nekoliko prikaza Isusa s interneta i pitala ga sliči li itko od njih Isusu. Odmahnuo je glavom svaki put kada je slika izašla. Međutim, kada je vidio sliku Isusa u „Heaven is for Real“ koju je naslikao mladi umjetnik Akiane, Kieran je uskliknuo „Da, to je Isus!“

Wyn je rekla da nimalo ne sumnja da je njezin sin u snu zaista vidio Isusa. „Raj zaista postoji i Bog je tamo!“ izjavila je.

NAJNOVIJE!