Beba spašena od pobačaja nakon što je muškarac razgovarao o Isusu s njenim ocem

Unatoč tami koja ovdje izgleda jako obilna, Bog se još uvijek snažno kreće.

Beba je spašena od pobačaja nakon što je hrabri pro-life muškarac podijelio Radosnu vijest o Isusu u razgovoru s njenim ocem. Portal Lifenews prenosi njegove riječi: 

“Dok sam danas prilazio vozilu u klinici, tata je ispružio ruku iz auta da mi doda ploču za prijenos podataka. Samo nekoliko minuta prije imao sam čast podijeliti mu Radosnu vijest o Isusu. Ali ipak, nisam bio siguran zašto mi nudi ovaj međuspremnik.

Isprva sam mislio da želi da mu pomognem vratiti kompletnu papirologiju njegove djevojke u ustanovu za pobačaje, pa sam odmah rekao:

“Ne, gospodine, neću vam pomoći s postupkom pobačaja.”

Međuspremnik
Foto: Lifnews.com

Pogledao me je i rekao: “Nema papirologije na ovom međuspremniku, jer smo odlučili da više ne dovršavamo papirologiju. Odlučili smo otići kući.”

Aleluja! Poruka Isusa Krista i Njegov božanski plan za njihovo dragocjeno dijete prodrli su u srca ovog para danas i, Božjom milošću, odabrali su život.

Ovo je beba broj 24 spašena ove godine u Chicagu. Neka je svaka slava Bogu.

Ako ovo čitate, želim vam zahvaliti što vjerujete u ono što Bog radi ovdje u gradu. Unatoč tami koja ovdje izgleda jako obilna, Bog se još uvijek snažno kreće. Ovaj međuspremnik je dokaz. U Isusovo ime.”

NAJNOVIJE!