Ovu emisiju je HRT 16 godina krio u ladici, a sada obara rekorde gledanosti

Tko ili što je Bog? Kako izgleda? Za koga navija? Je li uopće on ili ona, ja ne znam.

Ova zanimljiva epizoda emisije “Na rubu znanosti”, snimljena prije 16 godina, nedavno je objavljena na službenom kanalu HTV-a i obara sve rekorde gledanosti. 

“Ljudi su puni priča o transcedetalnim iskustvima. Ono najdublje je susret s Bogom. Tko ili što je on? Kako izgleda? Za koga navija? Je li uopće on ili ona, ja ne znam. Interpretacije su razne. Nailazi se na stanovite poteškoće kad se pokušava opisati nešto, što je sve. Zato susret s tim bićem iznad naše moći poimanja jest čudesan”, rekao je Krešimir Mišak u uvodu emisije “Na rubu znanosti”.

U toj emisiji, Mišak je ugostio Dražena Bušića, katoličkog novinara, teologa i poznatog evangelizatora, te Maria Škorića, glazbenika i člana Karizmatske obnove u Duhu Svetom.

Njih dvojica su u emisiji razgovarali o mističnim pojavama u kršćanstvu, istražujući dubinu i raznolikost iskustava koja su kršćanske vjernike povezivala s transcendentalnim bićem.

Ova zanimljiva epizoda, snimljena prije 16 godina, nedavno je objavljena na službenom kanalu HTV-a. Unatoč proteklom vremenu, njezin sadržaj i dalje intrigira gledatelje, a do sada je privukla više od 337 tisuća pregleda.

Pridružite se ovoj intrigantnoj raspravi o mističnim iskustvima u kršćanstvu i otkrijte o čemu se radi u ovoj jedinstvenoj emisiji.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!