Novi film pruža gluhima priliku da dožive priču o Isusu na potpuno novi način

Ovaj film označava povijesni trenutak.

Revolucionarni novi film pruža zajednici gluhih priliku da dožive priču o Isusu na potpuno novi način nakon što su se kršćanske organizacije udružile kako bi proizvele i objavile ‘Isus, film o misijama gluhih’ na znakovnom jeziku.

Premijerno prikazan ovog mjeseca, film su napisali i producirali gluhi profesionalci, osiguravajući da je evanđeoska priča predstavljena kroz leću gluhih, dok ostaje vjerna biblijskom izvještaju o Kristovom životu.

Misije gluhih udružile su se s Jesus Film Projectom i nekoliko drugih kršćanskih organizacija u produkciji filma, koji uključuje gluhe glumce i izvorne znakove, a također će uključivati ​​engleske titlove za gledatelje koji ne govore.

Jesus Film Project već je svoje kršćanske filmove učinio dostupnima na više od 2000 različitih jezika kao dio svoje misije da ‘dopre do svih, posvuda’, s posebnim fokusom na one koji imaju najmanje pristupa Evanđelju, prenosi Christian Today.

FILMOVI O ISUSU: 6 najboljih filmova o Isusovom životu

Ovaj film označava povijesni trenutak u njihovim nastojanjima da povećaju inkluzivnost i zastupljenost te pronađu nove načine dijeljenja Evanđelja u svijetu koji se mijenja.

“U Jesus Film Projectu vjerujemo da svatko, svugdje treba imati pristup Isusovoj ljubavi i oprostu koji mijenja život. Rušimo jezične i pismene barijere kako bismo osigurali da svatko, bilo gdje može gledati kršćanske filmove”, rekao je izvršni direktor Josh Newell.

“Uzbuđeni smo što dolazimo uz Misije gluhih kako bismo se povezali sa zajednicom gluhih osoba, do koje evanđelje uglavnom nije doprlo, izravno na jeziku njihova srca.”

S više od 400 znakovnih jezika koji se koriste diljem svijeta, Deaf Missions trenutno testira tehnologiju znakovne sinkronizacije kako bi ovaj film učinio dostupnim gluhim osobama diljem svijeta i na više znakovnih jezika.

“Uzbuđen sam u iščekivanju kako će gluha publika reagirati na film. Napokon mogu gledati film o Isusu bez ikakvih jezičnih barijera”, rekao je Joseph Josselyn, glavni medijski direktor i producent u Deaf Missions.

NAJNOVIJE!