Amerikanka uzela pilulu za abortus uživo na televiziji, voditelj je ostao u šoku

Američka aktivistica za abortus uzela je pilulu za abortus dok je davala intervju uživo, tvrdeći da će pilula „prekinuti trudnoću“ i da je „nevjerojatno sigurna“.

U segmentu uživo na televiziji Fox 2 Detroit, voditelj Charlie Langton je intervjuirao zagovornicu prava na abortus Jex Blackmore. U intervjuu, Blackmore i zagovornica prava na život Rebecca Kiessling razgovarali su o ažuriranim smjernicama američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) koje dozvoljavaju da se pilule za abortus prepisuju putem telezdravstva i šalju pacijentima poštom bez osobnog posjeta liječnika.

Blackmore, koja je bivša glasnogovornica Sotonističkog hrama, prema Washington Postu, hvalila se da su tablete za abortus koje se naručuju poštom „nevjerojatno sigurne, sigurnije od Viagre ili Tylenola“. Ona je napomenula da su u medicinskoj praksi 22 godine.

„To je izuzetno lako i privatno i omogućava vam da zaista sami upravljate svojim abortusom“, rekla je Blackmore.

„Charlie, samo želim brzo podijeliti s tobom, kao, ovo je Misoprostol. Ovo je prva od dvije tablete koje biste uzeli da biste prekinuli trudnoću. To bi izazvalo abortus, upravo ova pilula, blokiranjem hormona [progesterona] koji bi omogućio da trudnoća raste“, nastavila je drhtavim glasom, dok je držala belu pilulu ispred kamere.

VIDI OVO: Što Biblija uistinu kaže o pobačaju?

Progutala je tabletu za abortus uživo na televiziji

„Želim vam pokazati koliko je lako i sigurno tako što ću je sama uzeti“, rekla je dok je otpijala gutljaj vode. Blackmore je tada progutala pilulu.

„Ti uzimaš – zar ne? Zar nisi? Nisi trudna, zar ne?” rekao je Langton, izgledajući šokirano.

„Rekla bih da će ovo prekinuti trudnoću“, odgovorila je Blackmore. “Ovo bi bio moj treći abortus.”

„Vau, to se ne događa često“, rekao je Langton.

Langton je zatim brzo pitao Kiessling za njenu reakciju na FDA koja dozvoljava tablete za abortus po narudžbi. Na njezinoj web stranici ona napominje da su je usvojili roditelji nakon što je njena majka zatrudnjela nakon silovanja.

U objavi na Facebooku nakon intervjua, Kiessling je napomenula kako je „bila slomljena“ nakon što je bila svjedokinja abortusa i opisala to kao „da neko pritišće dugme za napad dronom na nevine žrtve“.

„Ispostavilo se da je ‘Jex’ osnivačica Sotonskog hrama u Detroitu i izbačena je zato što je javno izjavila u dokumentarnom filmu ‘Živio Sotona’ da će pogubiti predsjednika Sjedinjenih Država,” napisala je Kiessling u svom postu. „Charlie me je nazvao nakon emisije i rekao da nitko nije znao da će ona to da učiniti, cijeli njihov studio je u šoku, prenosi Townhall.

NAJNOVIJE!