Djevojčica (13) rodila u toaletu bolnice, nije ni znala da je trudna

Nije ni znala da je trudna, a ona i beba su u dobrom stanju.

13-godišnja djevojčica iz Grčke tijekom vikenda je rodila u toaletu bolnice na otoku Naxos, gdje je primljena zbog bolova u trbuhu. Nije ni znala da je trudna, a ona i beba su u dobrom stanju.

Sve je počelo prošle subote kada su je roditelji odvezli na hitni prijem bolnice zbog jakih bolova u trbuhu koje su pripisivali kroničnom zatvoru.

Pedijatrica joj je dala klistir da se olakša, kako je propisano u ovim slučajevima. No, kada je liječnik shvatio da djevojčica ne izlazi iz WC-a, otišao ju je pronaći i tada je vidio bebu u umivaoniku i pupčanu vrpcu kako visi.

Nakon toga je 13-godišnjakinja snimljena rendgenom kako bi se vidjelo ima li komplikacija i u nedostatku ginekologa prebačena je u bolnicu Syros gdje se trenutno nalazi s bebom.

Protothema piše da u bolnici na Naxosu nije bilo čak ni radiologa, zbog čega maloljetnica nije bila podvrgnuta ultrazvuku prije poroda u WC-u.

Obitelj je cijelo vrijeme uz nju.

“Užasnuta je, ali prate je dječji psiholozi. Zamislite da dijete kaže da ga boli trbuh, a ona završi na porodu. Trudovi su počeli kad je išla na WC u bolnici”, rekla je rođakinja obitelji.

Dodao je da je obitelj u šoku te da je tijekom trudnoće bila kod pedijatra, no nitko nije shvatio da je trudna.

– Nedavno smo primijetili da se malo udebljala, ali nismo tome pridavali nikakvu važnost – rekao je rođak.

Kako prenosi Mega, maloljetnica je dječjim psiholozima otkrila da je otac njezine bebe njen školski kolega, no njezini rođaci tvrde da o tome ništa ne znaju.

NAJNOVIJE!