NaslovnicaVijestiJordan Peterson: Katolici koji naivno surađuju s LGBT pokretom su 'korisni idioti'...

Jordan Peterson: Katolici koji naivno surađuju s LGBT pokretom su ‘korisni idioti’ koji ‘sudjeluju u vlastitoj propasti’

Kanadski psiholog i pisac Jordan Peterson upozorio je da radikalni LGBT aktivisti rade na “uništenju” katolicizma. Za njega su oni koji naivno surađuju s LGBT pokretom “korisni idioti”.

U primjedbama koje je dao ekskluzivno za LifeSiteNews, Peterson je osudio “katolički” školski sustav u Kanadi zbog prihvaćanja LGBT agende i osudio katolike koji su podlegli zahtjevima LGBT mafije.

Iako Peterson nije katolik, priznao je vrijednost katolicizma i tradicije, pozivajući katolike da se bore za očuvanje svoje vjere. Također je dobro poznat po svojoj ljubavi i zanimanju za Sveto pismo.

“Radikali unutar abecednog pokreta pokušavaju učiniti katolicizmu uže i kršćanstvu šire ono što čine svim tradicijama: uništiti ih”, izjavio je.

“Katolici koji su previše uspavani ili naivni da bi primijetili ili natjerani na suradnju zbog poziva na suosjećanje su ‘korisni idioti’ koji sudjeluju u vlastitoj smrti”, upozorio je.

Petersonovi komentari dolaze kao odgovor na prošlotjednu izjavu katoličkih nastavnika Ontarija kojom se osuđuje premijer Doug Ford zbog obrane učenika od LGBT indoktrinacije.

Ford je govorio pred stotinama ljudi i izjavio da “nije na učiteljima ni na školskim odborima da indoktriniraju našu djecu”.

U tweetu katolički učitelji poručuju da se solidariziraju s učenicima i zajednicama 2SLGBTQIA+ i nastoje svaki dan stvoriti sigurno i gostoljubivo okruženje za sve.

Sindikat katoličkih učitelja Ontarija osuđuje se na društvenim mrežama zbog promicanja “rodnih zamjenica” i drugih elemenata rodne ideologije koji su u izravnoj suprotnosti s učenjima Katoličke crkve.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare