Milijunašev sin divljao BMW-om pa pokosio 4 djevojke: Poginule na mjestu, on neozlijeđen

Sin bogatog milijunaša je na cesti divljao BMW-om s kojim je pokosio četiri djevojke. Poginule su na mjestu, a on je izašao iz auta neozlijeđen.

Fraser Bohm (22) priveden je u utorak i suočava se s četiri točke optužnice za ubojstva Niamh Rolston, Peyton Stewart, Ashe Weir i Deslyn Williams.

Četiri djevojke poginule su 17. listopada u Malibuu u Kaliforniji kada je Bohm izgubio kontrolu nad svojim BMW-om dok je jurio na notorno opasnom dijelu legendarne Pacific Coast Road.

Zabio se u nekoliko parkiranih automobila prije nego što je naletio na djevojke koje su šetale u blizini, rekla je policija nakon nesreće.

Proglašene su mrtvima na mjestu događaja.

Bohm je neozlijeđen izašao iz vozila, nakon čega je uhićen. Međutim, pušten je “kako bi se detektivima dalo vremena da prikupe dokaze potrebne za osiguravanje najsnažnijeg kaznenog slučaja i osude”, objasnio je u utorak šerifov odjel.

Dokazi su uključivali toksikološki nalaz, analizu brzine i izvršenje naloga za pretragu, rekla je policija.

Tužiteljstvu su u ponedjeljak dostavljeni dokazi i pridodate optužnice. Uhićen je i određena mu je jamčevina od osam milijuna dolara.

On se u srijedu na sudu izjasnio da nije kriv.

Prema pisanju medija, Bohm, koji je iz bogate obitelji i sin milijunaša, navodno je vozio 167 km/h umjesto dopuštenih 72 km/h. Izgubio je kontrolu nad vozilom, nakon čega se zabio u tri vozila i pokosio skupinu djevojaka.

Njegovi roditelji navodno posjeduju imanje s pogledom na Pacifik u blizini mjesta nesreće.

NAJNOVIJE!