Mladi roditelji u Novom Sadu ubili djecu pa počinili samoubojstvo

Mladi roditelji u Petrovaradinu Novom Sadu su vrlo vjerojatno ubili svoje dvoje djece prije nego su počinili samoubojstvo tako što su skočili s nebodera

Novosadska policija zasad je potvrdila da su u kući na adresi na kojoj je živio bračni par u dobi 23 i 25 godina pronađena beživotna tijela dvoje djece.

Pronađena su tijela dvojice dječaka starosti jedne i tri godine, javlja Nova.rs. Policija provodi očevid kako bi utvrdila sve okolnosti teškog događaja.

”Na poziv policije intervenirala je ekipa hitne medicinske pomoći koja je konstatirala smrt dvoje djece rođene 2020. i 2003. godine”, kazao je glasnogovornik novosadske Hitne pomoći Zoran Krulj.

O tragediji se na svojem Instagram profilu oglasio i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

“Kao čovjek sam zatečen i užasnut činjenicom da su se u našem gradu ugasila četiri mlada života od kojih su dva dječja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje riječi koje bi u ovom trenutku bile prikladne”, napisao je gradonačelnik te izrazio sućut obitelji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale obitelji u nadi da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti.

Policija se do kasnih večernjih sati u subotu nije očitovala o ovoj tragediji.

NAJNOVIJE!