Otkrivene posljednje riječi djevojke s Balkana koju je u Italiji odnijela bujica

Djevojke s Balkana koje su poginule u Italiji nakon što ih je vodena bujica odnijela danas će biti sahranjene u vjenčanicama u rodnoj Rumunjskoj.

Tragična smrt dviju mladih djevojaka, čija su tijela izvučena iz vode dva dana nakon što je njih i njihovog prijatelja Christiana odnijela bujica, šokirala je cijeli svijet, a sada su objavljene posljednje riječi jedne od njih.

Naime, kako je utvrđeno, Patricia je kobnog 31. svibnja čak četiri puta zvala hitnu pomoć da nju i njezine prijatelje izvuku iz vode koja se brzo približavala. U Udine su došli prošetati uz rijeku, opustiti se nakon teških ispita.

Nisu znali da je na snazi ​​narančasti meteoalarm i da je rijeka kraj koje su šetali počela munjevito rasti, a struja je nosila sve pred sobom. Nije prošlo dugo, a voda im je došla do gležnjeva, zatim do koljena i struka, pa do vrata i odnijela ih nizvodno.

Prolaznici su snimili njihov grčeviti zagrljaj dok su se pokušavali oduprijeti pomamnoj struji.

“Zovite moju mamu”, očajnički je vikala Patricia spasiocima, diktirajući tko je i odakle je, pokušavajući pronaći spas.

VIDI OVO: Dvije djevojke i mladić su u trenu izgubili život: Njihova tragedija podsjeća nas na nekoliko važnih duhovnih istina

Patricia je uputila četiri poziva hitnoj službi

Istragom je utvrđeno da je Patricia uputila čak četiri poziva hitnoj službi, a da se na posljednji nitko nije javio.

Prema riječima tužiteljice, prvi poziv uputila je u 13:29 sati, a ostali su uslijedili u narednim minutama.

Sada je na tužiteljstvu da utvrdi zašto su se mladi uopće odlučili na šetnju uz rijeku po lošem vremenu, zašto je tako dugo trebalo spasilačkim službama da odgovore na pozive, kao i zašto su ljudi koji su pronašli sami na mostu snimali njihov grčeviti zagrljaj umjesto da im pomognu.

Tijela Biance i Patricie pronađena su tek 2. lipnja, 700 metara i kilometar od mjesta gdje su posljednji put viđene, dok spasioci i dalje neumorno tragaju za Christianom.

Površnim pregledom tijela nesretnih djevojaka utvrđeno je da su preminule uslijed utapanja i brojnih ozljeda na tijelu. Daljnja obdukcija nije obavljena, kako bi tijela mogla biti predana obiteljima i pokopana.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!