Ovako izgleda dvorište u kojem je nestala Danka (2)! Smeće, sijeno, deponij

U blizini kuće u kojoj je Danka posljednji put viđena otkrivena je rupa.

Dvije specijalističke ekipe za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, iz Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutarnjih poslova, stigle su sinoć u Banjsko polje, gdje je u utorak nestala Danka Ilić (2).

Rano jutros započeli su detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je djevojčica nestala. Ekipe se sastoje od 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Akcija raščišćavanja dvorišta počela je prethodnog dana, a trajala je cijeli dan i noć. Kao što vidite na fotografijama, dvorište u kojem je djevojčica posljednji put viđena puno je srušenog drveća, smeća, sijena…

Dvorište nesetala Danka
Foto: MUP Srbije

Policijske jedinice, vatrogasci, ali i gorska služba cijelu su noć i dan raščišćavali teren kako bi lakše mogli doći do stražnjeg dijela dvorišta i provjeriti ima li tragova djevojčice.

Dvorište nestala Danka 2
Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova kontinuirano poduzimaju sve mjere i radnje na pronalasku djevojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njezina nestanka.

Prema posljednjim informacijama Kurira, u blizini kuće u kojoj je Danka posljednji put viđena otkrivena je rupa koja je povezana s kanalom dugim desetak kilometara koji vodi do tamošnjeg rudnika. Na terenu je teška tehnika koja čisti teren.

Nestala djevojčica je u našim molitvama!

NAJNOVIJE!