“Sve džamije koje veličaju teror treba zatvoriti”: Kolumna urednice Bilda koja je digla Njemačku na noge

Urednica Bilda je u svojoj kolumni opisala kakvo je trenutno stanje u Njemačkoj i Europi po pitanju rata između Izraela i Hamasa.

Rat u Izraelu je ušao u 9. dan, a svi sa zebnjom iščekuju daljnji razvoj situacije. Dok se diplomatski pregovori vode na više frontova, obični građani prate kako se ljudi oko njih ponašaju i kako komentiraju cijelu situaciju…

Nakon što je na vratima jedne zgrade u Berlinu osvanula Davidova zvijezda, mnogi se pitaju kako je ovih dana živjeti na njemačkim ulicama.

Urednica poznatog Bilda, Lina Nickel, u svojoj je kolumni opisala kakvo je trenutno stanje u Njemačkoj i Europi te kakvo bi ona voljela da bude.

Njenu kolumnu prenosimo u cijelosti:

U kakvoj Europi, kakvoj Njemačkoj želimo živjeti u budućnosti?

Neću živjeti s ljudima koji plješću počinjenim zločinima. Neću živjeti s majkama koje slave odrubljivanje glava izraelskoj djeci. Neću živjeti pored žena koje slave silovanje židovskih djevojaka na leševima svojih prijatelja, a zatim ih strijeljaju kao stoku.

Nazovimo to konačno kako jest: duhovni nasljednici Adolfa Hitlera ovih dana izlaze na ulice diljem svijeta navijajući za barbarske terorističke akcije islamističkog Hamasa.

VIDI OVO: Istina o Hamasu koju svi trebaju znati: Ovo im je glavni cilj!

Posramljena sam, šokirana, očajna

Oni urlaju i mašu palestinskim zastavama, ponosno vješaju palice oko ramena i plješću pokolju, spaljivanju živih, mučenju, silovanju, otmici i ponižavanju Židova. Također i kod nas. Nisam mislila kako je moguće da će takve slike biti viđene nakon 1933. Posramljena sam, šokirana, očajna.

Njemački odgovor na ovo mora biti:

  • Zabrana demonstracija za prijatelje Hamasa. Odmah. Svugdje, posvuda.
  • Svakoga od njih optužite za pobunu.
  • Napokon priznajte da imamo milijunski problem islamizma u našoj zemlji. Sve njemačke džamije i klubove koji veličaju ili čak relativiziraju teror treba zatvoriti. Njihove vođe uhitite, pratite, deportirajte. Ovdje nam treba puna, široka strana vladavine prava. Puna snaga obavještajnih službi, policije i pravosuđa. Održivo i odlučno.
  • Nema njemačkog državljanstva za one koji mrze Židove. Njemačka bi trebala istražiti SVE opcije, mislim SVE, da se riješi mrzitelja Židova. A ne dajte ni budućima. Točka.

I još jedna napomena za sve koji trenutno NE govore NIŠTA: Tko sad ne vrišti glasno, može zauvijek šutjeti.

Gdje su svi oni koji inače padaju u moralni zanos zbog svega i svakoga? Gdje su miroljubivi muslimani, aktivisti za ženska prava, profesori, TV lica koji govore: @Ne s nama!”? Tko sada ne prosvjeduje, izgubit će kredibilitet moralnog autoriteta – zauvijek. U budućnosti mogu i bez upiranja prstom na TV emisijama, društvenim mrežama i podijima.

U mojoj Njemačkoj 2023. nema ni milimetra mjesta za hejtere Izraela. Ni centimetar prostora za one koji mrze ljude. Ni centimetra prostora za bezbožne barbare. A u vašem?

NAJNOVIJE!