Trudnicu pogodio zalutali metak, za dlaku promašio kćer (5): Vjeruje da joj je jedna stvar spasila život

Trudnica i majka iz Colorada spavala je u svom krevetu kada ju je pogodio zalutali metak koji je za dlaku promašio njeno dvoje djece.

Kendall Heinold (27) bila je kod kuće u Aurori u četvrtak ujutro kada je čula pucnjeve, a zatim osjetila oštru bol u lijevoj strani.

“Suprug je spavao pored mene, probudio se i pitao me čujem li to. Bilo je glasno, a ja sam mu rekla da nazove 911 jer sam pogođena”, ispričala je Kendall.

Odveli su je u bolnicu gdje su liječnici pronašli metak u njenom ramenu.

Međutim, pošto je u 16. tjednu trudnoće, doktori su odlučili da ostave metak u njoj umjesto da je uspavaju zbog operacije.

Istražitelji iz policijske uprave Aurora rekli su da je metak možda pogodio Kendall nakon što je prešao stotine metara preko zelenog pojasa iza kuće njene obitelji.

Obitelj je tada pronašla rupu od metka u kući, samo nekoliko centimetara od njezino dvoje djece (5 i 6), koja su spavala. Metak je prvo prošao kroz dječju sobu.

“Metak je za dlaku promašio glavu moje petogodišnje kćeri i prošao kroz njihovu sobu, kroz moj ormar i moj trudnički jastuk”, rekla je ova žena.

Kaže kako vjeruje da joj je trudnički jastuk spasio život jer je zbog njega metak promijenio putanju prije nego što ju je pogodio.

Sigurnosne snimke iz susjedove kuće zabilježile su najmanje osam pucnjeva tog jutra.

NAJNOVIJE!