Vozačica autobusa je shvatila da je učenik u opasnosti, zahvaljujući njoj je živ i zdrav

Herojska vozačica školskog autobusa Mayrelyn Lopez krenula je u akciju kada je ugledala 8-godišnjeg Levija Holdera kako poprima ljubičastu boju. A zahvaljujući njenom brzom razmišljanju, dječak je danas živ i zdrav!

Heroji dolaze iz svih društvenih slojeva. Nažalost, oni koje se tako često naziva herojima nisu ni najmanje heroji.

Umjesto toga, holivudski glumci, pohlepni političari i sportaši više su zabrinuti za sebe nego za dobrobit drugih. Ali i danas postoje pravi heroji, poput Mayrelyn Lopez.

Mayrelyn je vozačica autobusa na Floridi. Ona prevozi djecu u školu i iz škole te se brine da sigurno stignu do odredišta. Ali na jednom putu kući nakon škole, Mayrelyn se našla u zastrašujućoj situaciji.

Spašavanje učenika

U snimci objavljenoj na YouTubeu stoji da je Mayrelyn tijekom prve stanice na putu kući iz škole ustala kako bi se pozabavila situacijom u autobusu. To je brzo riješeno, ali na povratku do svog sjedala Mayrelyn je uočila nešto neobično i zastrašujuće.

Jedno od djece, 8-godišnji Levi Holder, pocrvenio je. Gušio se bombonom, nije mogao disati. Tada je Mayrelyn bez razmišljanja krenula u akciju.

Vozačica školskog autobusa navodi da je zgrabila mladića i počela izvoditi Heimlichov zahvat. Nekoliko trenutaka kasnije, Mayrelyn se prisjeća da je uspješno izbacila slatkiš, a mladi Levi ponovno je mogao početi disati.

Mayrelyn je definicija heroja. Obratila je pozornost na okolinu, uskočila, brzo djelovala i spasila život. To je nešto što će i Levi Holder i njegova majka zauvijek cijeniti.

Slava Bogu za Mayrelyn i ljude poput nje koji ne dobivaju pažnju koju zaslužuju. Oni ne traže pozornost niti se pokušavaju proslaviti. Umjesto toga, čine ono što je ispravno.

NAJNOVIJE!