Prošlo je nešto više od tri godine otkako se za Alexis Fretz iz SAD-a i njezinu obitelj najveća radost pretvorila u duboku tugu.

Bila je u 19 tjednu trudnoće kada je osjetila da nešto nije u redu. Počela je krvariti i osjetila bol u trbuhu. Otišla je u bolnicu i u krevetu čekala ultrazvuk, ali osjetila je trudove. Znala je kakav je to osjećaj jer već ima dvije kćeri.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ultrazvuk je pokazao kako djetetu srce kuca. Pauze između kontrakcija bile su sve kraće – znala je da će uskoro roditi. Liječnica joj je rekla da beba izlazi i da počinju s porodom. Bebino malo tijelo brzo je izašlo van, bio je to dječak kojeg su odmah stavili majci na prsa.

– Uzela sam ga u naručje i plakala. Mogla sam vidjeti kao njegovo malo srce kuca u malenim grudima. Bio je tako savršen, potpuno formiran. Suprug i ja smo ga naizmjenično držali i plakali – ispričala je kasnije nesretna žena.

zašto ga je Bog uzeo
Foto: Facebook

Inače, ona i njezin muž bave se profesionalnim fotografiranjem pa je on brzo uzeo fotoaparat i slikao.

Dječak je živio svega nekoliko minuta.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

– U početku nisam željela gledati te fotografije jer mi je bilo previše bolno, ali kasnije mi je bilo drago što imamo uspomenu na njega. Nazvali smo ga Walter Joshua, po njegovom ocu i pradjedu. Ni dan danas mi nije jasno zašto ga je Bog morao uzeti, ali znam da je u svojem kratkom životu dirnuo mnoge ljude koji su čuli za našu priču i vidjeli njegove fotografije – dodala je Alexis.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

U međuvremenu je ponovo ostala trudna i rodila im se curica. Njezina najstarija kćer često spominje brata – svima govori kako ima dvije sestre i brata na nebu.

Ne prođe dan da Alexis ne pomisli na sina – kako bi izgledao, što bi ga zanimalo, koje sve preslatke riječi bi izlazile iz njegovih usta…

djecak-je-zivio-samo-nekoliko-minuta-2

Ovdje pročitajte izvorni tekst.

IZVOR24sata.hr