Zašto je Sotona toliko popularan u glazbenoj industriji?

Zašto je Sotona toliko popularan u glazbenoj industriji? Zašto glazbenici promoviraju sotonizam i okultno u svojim pjesmama?

Glazba snažno utječe na nas duhovno, fizički i emocionalno. Glazba također može izravno ili podsvjesno utjecati na naše misli, ponašanje ili raspoloženje.

Neki glazbenici, kao što su Beyonce, Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry, Lil Nas X, Billie Eilish … u svojim spotovima promoviraju okultnu simboliku, dok neki čak kroz tekstove pjesama promoviraju obožavanje Sotone. Nažalost, ovi su glazbeni umjetnici prodali milijune albuma, a posebno su popularni među tinejdžerima i mladim ljudima.

3 razloga zašto je Sotona popularan u glazbenoj industriji

Kada su glazba ili video spotovi stopljeni sa sotonskim i okultnim slikama, iluminatima i neprikladnim porukama, može doći do destruktivnog duhovnog utjecaja na publiku ili bazu obožavatelja.

Destruktivni osjećaji i ponašanje doprinose glamurizaciji Sotone, okultne simbolike, zlouporabe droga, samoubojstva, nasilja ili seksualnog nemorala. U našem današnjem svijetu takvi glazbeni spotovi i tekstovi pjesama stekli su pozitivno odobrenje među milijunima ljudi i to može imati odgovarajuće posljedice.

1. Sotona želi biti poput Boga

Apostol Pavao Sotonu u 2. Korinćanima 4, 4 opisuje kao “boga ovoga svijeta”. On je taj koji u velikoj mjeri kontrolira glazbenu i zabavnu industriju u cijelom svijetu. To je sam razlog zašto glazbena industrija promiče sve vrste poroka, od seksualnog nemorala do okultnog obožavanja. Sotona prima štovanje putem bilo koje pjesme ili spota koji promiču sotonizam ili okultno štovanje.

Sotona želi biti poput Boga i zato uvijek pokušava oponašati Boga. Stoga, kao što Bog prima obožavanje i hvalu kroz duhovnu glazbu, tako i Sotona prima obožavanje kroz bilo koju glazbu koja promiče sotonizam ili okultno.

2. Sotona slavnima nudi slavu i bogatstvo

Osobama koje će ga štovati, Sotona obično nudi moć, priznanje i novac. U Mateju 4, 8-10 Sotona je Isusu ponudio “kraljevstva svijeta i njihovu slavu” u zamjenu da ga Isus štuje.

Kada slavne osobe u svojim video spotovima promoviraju sotonizam i okultno, to je zato što su se dale iskoristiti od Sotone za utjecaj na svoju publiku u zamjenu za novac i slavu. U Marku 8, 36 Isus kaže:

“Ta što koristi čovjeku steći sav svijet, a životu svojemu nauditi?”

3. Slavne osobe imaju moć uvjeravanja

Poznate osobe koje služe kao lutke za okultno djeluju i kao “propovjednici” sotonističkog sustava. Oni su glasnici glazbene industrije koju Sotona kontrolira kako bi utjecao na mase za svoj sotonski program.

Mnogi ljudi, posebno tinejdžeri, pokušavaju oponašati svoje omiljene glazbene umjetnike noseći istu odjeću ili oponašajući ponašanje svojih omiljenih pjevača.

Slavne osobe imaju moć utjecaja na ljude u područjima koja se odnose na etička, kulturna, socijalna ili duhovna pitanja. Tako se njihova glazba može koristiti za desenzibilizaciju savjesti i moralnih vrijednosti ljudi.

Kada shvatimo i razumijemo duhovnu destruktivnu prirodu okultnih videozapisa, trebali bismo razviti mržnju i ne uživati u takvim sadržajima. Trebamo imati želju za slušanjem dobre glazbe koja izgrađuje, potiče i promiče dobro mentalno zdravlje, dobru etiku i dobro moralno ponašanje.

Zazirite oda zla, prianjajte uz dobro! (Rimljanima 12, 9)

PROČITAJTE JOŠ:

NAJNOVIJE!