Žena umrla od srčanog udara, posjetila raj i vratila se da podijeli svoje svjedočanstvo

Ova žena je 3 minute bila mrtva od srčanog udara, posjetila je raj i vratila se da podijeli svoje svjedočanstvo.

Dana 8. studenoga 2021. Janelle Wooford je ručala te je osjetila bol u lijevom ramenu, koja se brzo proširila na čeljust. Dlanovi su joj se oznojili, a dah joj je postao plitak.

Osjetila je da se događa nešto sa srcem

Janelle je brzo upozorila svoju kćer, dajući joj do znanja da nije dobro, a zatim je odmah nazvala hitnu pomoć.

“Brzo su došli i sjećam se da me hitna pomoć počela ispitivati, tko sam i kako se osjećam, a ja sam mu počela opisivati ​​bol i koje sve simptome osjećam” prisjeća se.

Odjednom se nešto čudno počelo događati u njezinoj glavi, poput vizije.

“U tom trenutku sve što sam vidjela bilo je poput ovog vela – ovaj bijeli, mutni veo se jednostavno spustio. I to je bilo to.”

Janelle se našla kako stoji na svijetlom mjestu i preplavili su je mir, utjeha i radost; nije se brinula o tome što se događa u svijetu i bojala se povratka s tako lijepog mjesta.

Jednostavno se nije željela vratiti na zemlju

“Bilo je to mjesto utjehe. Bilo je to kao poznato mjesto. Znala sam da su tamo ljudi koje sam voljela i gledala sam što je tamo i tko je sve tamo. Bilo je jednostavno prekrasno. Bez boli, bez straha, samo mir, utjeha i radost. Bilo je nevjerojatno”, kaže Janelle. Nije željela otići s tog mjesta.

U videu u nastavku poslušajte Janellino svjedočanstvo u cijelosti.

Dok je proživljavala svu ljepotu i radost, čula je kako je netko zove ‘Janelle’, što je prvi put ignorirala. Ali onda se glas ponovno vratio i zazvao je njezino ime. Čim je odgovorila, ponovno se našla na zemlji, okružena osobljem hitne službe i svojom kćeri.

Dok je bila u “raju”, hitna pomoć je izvela KPR jer je doživjela srčani zastoj. Gotovo tri minute Janelle je bila mrtva.

Zatim je odvezena u bolnicu, gdje su pronašli malu pukotinu u arteriji, te je otpuštena nakon dva dana provedena u bolnici. Pukotina je zacijelila sama od sebe.

Opisujući cijelo iskustvo koje je bilo najstvarnije što je moglo biti, Janelle vjeruje da je to bilo Božje djelo i da je stvorena da prođe kroz to zbog svoje kćeri.

“Isus je stvaran, Bog je stvaran, nebo je stvarno i sve je to vrijedno toga. Znati da što god prolaziš na ovoj zemlji, u ovom zemaljskom životu, koliko god loše i teško bilo, vrijedi upoznati Isusa kao svog Spasitelja i vjerovati Bogu u svemu što prolaziš”, dodaje.

Nadovezujući se na ovo neobično iskustvo, Janelle je objasnila da je nebeska ljepota kojoj je svjedočila bila neshvatljiva. Ništa na zemlji ne može dati takav mir i radost koje je doživjela.